Láttam munkalehetőséget Floridába szállodákban, mennyire lehetnek ezek igazok és van valakinek tapasztalata?
Hirdetést láttam hogy párok is mehetnek dolgozni Floridában, lányak szoba asszony hosztessz munka, pasiknak meg kertész konyhai kisegítős stb, a fizteés heti 120 eft kb, apartmanba laknánk, van irodájuk ahova be hívtak megbeszélésre, nagyából intéznek mindent, de az utazási költségeket magunk áljuk oda vissza 300-350 eft amiről számlát kapunk-
Nos sok ilyen átverés van? mennyire lehet megbízni ilyenbe? Valaki utazott már így ki?
300-340 ezer forint, amely tartalmazza az oda-vissza szóló repülőjegy, szállás foglalás, felkészítés, beutazási engedély árát (természetesen a pénzt CSAK AKKOR kell kifizetni, ha átadásra kerül a kiutazáshoz szükséges összes dokumentum!)
Az átadott összegről minden esetben számla kerül kiállításra.
A munkák döntő többségében Floridában Brunswick, Hilton Head Island és Jacksonwille városokban vannak 4 és 5 csillagos szállodákban.
Emailt küldött nincs weboldal, állítolag itt miskolcon van irodájuk.
Akkor miert nem a baratnodet kerdezed,hogy o hogy csinalta?Egyetertek az elottem szoloval,legalisan csak tanuloi vizummal johetsz vagy munkavallaloival ha megvan a ceg aki alkalmaz.De szobalanyoknak egy ceg sem intez vizumot.
De ha nekunk nem hiszel,csekkold le ezt: [link]
De fel is hivhatod oket a sztoriddal.Csak ne hagyd magad atverni,elobb jarj utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!