Milyen tablet-ot érdemes venni 30000 Ft-ig?
Van valami konkrét elképzelésed? mert egyébként énis most állok tablet vásárlás előtt és meglepő de 30ezer alatt is hatalmas a választék. Fontos tényező, hogy mekkora legyen a kijelző, kell-e hátlapi kamera, képernyő 16:9-es v 3:4-es legyen, kell-e bele sim foglalat, mekkora belső memóriára van szükséged stb.
Pár napja énis feltettem egy hasonló kérdést és 3 tabletet ajánlottak amiknek utána is néztem.
Ez volt ami a legjobban megtetszett, ez 7 colos, 1g ram, 4magos processzor, viszont ebbe nem lehet simet rakni, és nincs hátlapi kamera. Ennek elég alaposan utánaolvastam és nem igazán írt róla senki sem negatívumot. Lehet kapni a Media marktban uh ott ki is próbáltam. Elég meggyőző volt. A 8g belső memóriából durván 5-5,5g felhasználható. Egy youtube unboxingos videó alá kommenteltem tegnap, még onnan várom a választ, és én valószínűleg hétfőn meg is veszem ha addig nem találok jobbat, vagy nem találok vaalamilyen hibát róla. Biztosan ajánlani csak 1-2 hét múlva merném de most elsőre ezt tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!