Milyen tablet-ot érdemes venni 30000 Ft-ig?

Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Van valami konkrét elképzelésed? mert egyébként énis most állok tablet vásárlás előtt és meglepő de 30ezer alatt is hatalmas a választék. Fontos tényező, hogy mekkora legyen a kijelző, kell-e hátlapi kamera, képernyő 16:9-es v 3:4-es legyen, kell-e bele sim foglalat, mekkora belső memóriára van szükséged stb.

Pár napja énis feltettem egy hasonló kérdést és 3 tabletet ajánlottak amiknek utána is néztem.

[link]

Ez volt ami a legjobban megtetszett, ez 7 colos, 1g ram, 4magos processzor, viszont ebbe nem lehet simet rakni, és nincs hátlapi kamera. Ennek elég alaposan utánaolvastam és nem igazán írt róla senki sem negatívumot. Lehet kapni a Media marktban uh ott ki is próbáltam. Elég meggyőző volt. A 8g belső memóriából durván 5-5,5g felhasználható. Egy youtube unboxingos videó alá kommenteltem tegnap, még onnan várom a választ, és én valószínűleg hétfőn meg is veszem ha addig nem találok jobbat, vagy nem találok vaalamilyen hibát róla. Biztosan ajánlani csak 1-2 hét múlva merném de most elsőre ezt tudom ajánlani.

2015. jan. 16. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
pontosan ahogy az első válaszolo írta tudnunk kéne mi fontos neked egy tabletben .amugy linkelt lenovo nagyon jó kis gép .
2015. jan. 17. 06:39
 3/4 anonim ***** válasza:
de wayteq q8 rossz .
2015. jan. 17. 06:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs semmi konkrét elképzelés.Jó betekintési szög,ne laggoljon a felbontás se egy utolsó szempont.Gyors legyen.Talán legyen benne gps de nem fontos.Szép kijelző meg az nem lenne rossz.
2015. jan. 17. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!