Miért van az, hogy az Apple ellenesek is tabletben az iPadet ajánlják?
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 11:33
1/8 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ilyen jelenséggel, de valószínűleg azért mert tisztában vannak a tényekkel. Aki egyáltalán nem ajánlja az vagy tényleg idióta, vagy az első generációs iPadoknál jobbat nem látott/próbált még. A többiek meg egyszerűen tudják, hogy a rendszer optimalizáltsága meg maga rendszer is nagy odafigyeléssel lett megcsinálva, így nem fog idővel belassulni mint a legtöbb android. Az nem számít, hogy papíron milyenek a paraméterei, mert lehet egy telefon vagy tab 3 ghz procival meg 3 gb rammal, de ha nem jól van rá optimalizálva a rendszer akkor is nagy kaki lesz a teló meg. Az Apple cuccok esetében nincs szükség ilyen nagy számra.
2/8 anonim válasza:
Ilyen nem létezik.
Olyan van, aki nem szereti annyira az Apple-t, de tabletből ő is inkább iPad-et venne (pl. én), de ebben az esetben nem Apple ellenes emberről van szó, hisz az sosem ajánlana Apple-t.
Oka? 10"-es tabletek közül nem igazán van jó Androidos.
7"-eseknél ott a Nexus 7, az nagyon jó, azt én is hamarabb megvenném, mint az iPad minit, de nagyok közül nincs olyan Androidos tablet, ami felvenné az iPad Air-el a versenyt.
Nexus 9 nem lett rossz, de nem sikerült olyan jóra, Samsungot jelenlegi szoftverével biztos nem vennék, majd meglátjuk a Lollipop alatt milyen lesz a TouchWiz, de jelenleg hulladék, Nexus 10 már régi, szóval egyszerűen nincs jobb választás.
3/8 anonim válasza:
Én nem vagyok apple ellenes, de nem ajánlok senkinek sem iPad-et. Mindenkinek Windowsos táblát ajánlok
4/8 anonim válasza:
Nekem 3 ipodom van, de semmilyen tabletet nem ajánlok senkinek.
5/8 anonim válasza:
iPad Air 1,2 és iPad Mini 2,3 kívül egyik se jöhet nálam szóba. 1# vagyok.
8/8 anonim válasza:
Nekem egy Asus t100-as transzformerbook-om van. Senkinek nem ajánlanék semmilyen tabletet, ha már vannak olyan gépek, amiket tabletként és netbook-ként in tudsz használni. Apósomnak ipad-ja van, nagybátyámnak vmi androidos cucc, de sztem egyik se jó annyi mindenre mint az enyém. Egy teljes értékű gép táblagép méretben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!