Miért játssza el minden iPhone-os, hogy neki a minőség miatt kell telefonban, laptopban, tabletben az Apple termék?
én meg azt nem értem, hogy miért kell mindig a másik pénztárcájában turkálni, még akkor is, ha valaki ezt feltűnően mutogatja. érdekes, nálam sosem merült fel, hogy ismerősöm miért vette meg az 5S-t, miután ellopták tőle az 5-jét. tudom, hogy gazdagok, megteheti, ennyi.
valamilyen szinten mindenki a minőségi miatt vesz iPhone-t, iPad-et, azt meg a saját vagyoni helyzete határozza meg, hogy egy használtat vagy épp évente cseréli.
Én nem foglalkozok vele,én most vettem 4S-t tökéletes,5S-t feleslegesen drágának tartom ahhoz képest annyival nem tud többet,jó ez a 4S is,nem szeretem a feltűnösködést,persze vehetnék 5S-t is de felesleges ezt mint szakmabeli mondom,jó persze ha nincsen 4S-ed akkor vegyél 5S-t de ne most ,mert
1.Még túl új lehetnek benne issuek
2.Mutogatni felesleges
3.Most jön ki a JailBreak iOS 8-ra is még várjál addig.
nos igen..emberből vagyunk. egy életünk van, ezt kell így-úgy (le)élni..
amióta az evolúció kettőnél több emert éheztetett a bolygón, azóta van ez a kérdés napirenden...kinek van többje, és azt hogy' lehetne megszerezni...
a kérdés csak egy jóminőségű, ennek megfelelő áru mobilról szól, de a sorok között ott van az évezredek irigysége...
drága telefon, drága autó, drága nő, drága étterem, drága óra, drága orvos, drága ügyvéd, drága utazás, és sorolhatnám...
én, ha meglátok ismerősöm kezében valami baromi drága telót, azt bizony megdicsérem..mert jólesik neki, hogy a keményen megszerzett pénzén jól vásárolt, és ez látszik is...
ugyanis a pénz az látszik...ha van az is, ha nincs az is.
a pénz sosem hazudik. én néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!