Milyen tabletet javasoltok?
Egy Bluepanther volt a kezemben (10 colos). Az egész jónak tűnt, de a kamerája (pl. Skype-hoz) elég rossz minőségű.
Az iPad Air lenne az ideális, de messze többe kerül, mint amennyit ér szerintem. Tehát a márkanév ismertsége sokadlagos szempont, inkább a minőségre mennék.
Anroidosban gondolkozom, de nem igazán ismerem a kínálatot.
Lehet, hogy hülye kérdés, de Windows Office-t ilyenekre fel lehet rakni? Word, excel, illetve (az már tudom, hogy nem office) pdf-eket is olvasnék, kezelnék rajta. Wi-fi képes készüléket keresek.
Egyébként átlagos felhasználói igényeim vannak csak.
Milyen árban és márkákban gondolkozzak?
Vannak alkalmazások androidra amivel tudsz Office dokumentumokat tudsz kezelni meg pdf-et.
40 körül egész elfogadható tabok vannak. Bár a Tescoban kapható Opendott tab egész jó és most akciós is.
Kicsit átgondoltam, hogy mik a fontos és nem annyira fontos paraméterek:
- min. 10 colos
- jó képminőség (kamera is, videochathez)
- stabil, jó processzor
- stabil, relatív hosszan üzemképes akksi
- jó hangminőség
- Android (iOS is jó lenne, csak nevetségesen drága)
- Wifi
Ami nem szempont:
- játékot nem igazán futtatnék rajta
A technikai adatok sajnos nekem nem sokat mondanak, ezért az összehasonlító táblázatokkal kissé gondban vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!