Milyen tabletet javasoltok max 20. 000-ért?
Figyelt kérdés
Lehetőleg legyen rajta elő és hátlapi kamera, 2 magos, 1 GB-es legyen vagy kb annyi a belső memóri és wifi-s legyen.
Előre köszönöm :)
2013. dec. 13. 16:19
1/9 bp1985 válasza:
Tökmindegy. Ugyanolyan hulladék az összes.
2/9 anonim válasza:
inkabb ne vegyel tabletet, mint 20e forintot kidobj egy ipari hulladekra, ami az elso heten tonkremegy, es amig mukodik, addig is csak a baj van vele.
3/9 anonim válasza:
Én nexus 7 et rendeltem külföldről, bár szerencsém is volt 35 ezer ft ért használtan. Nem tudom, hogy most mennyibe kerül, de ne vegyél nevenincs tabletet. Nexus 7 -et tudom ajánlani, nekem bevált.
4/9 anonim válasza:
Tényleg nem érdemes ilyen szarokat venni, tényleg szar az összes tablet, minimum ezeket az asus memopadokat, meg nexus 7et tudok én is ajánlani, nem érdemes szenvedni mással.
5/9 anonim válasza:
Lehet venni dps-t. az tök jó, jól lehet vele focizni és dobálózni :))
6/9 anonim válasza:
Még spórolj egy kicsit, 23ezer a Concorde Tab Rokee
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
Az overmax tabletek nemjók? Mert a baseone II7 re azt mondják hogy jo,es csak 29.000?
2013. dec. 14. 10:05
8/9 anonim válasza:
Annyira meg fogod bánni. Én egy éve vettem egy ConCorde Playt 45-ért. Verem a fejem a falba. Ócska kínai ***.
Most egy iPad mini Retinára gyűjtök, ami sokkal drágább, és még jóideig kell rá várnom, de legalább nem hulladék.
9/9 anonim válasza:
A két legolcsóbb, amit ajánlani tudok, az Asus MEMO Pad 7, és az Acer Iconia A1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!