Kresznerits kérdése:
27" monitort vagy 32"/42" TV-t vegyek PS4 és Laptop mellé?
Figyelt kérdés
Most fogok venni egy PS4-et, de szuksegem van egy képernyőre is mert a régi 22" monitoromon amit a PCel hasznaltam nincs HdMI port. Új kepernyot szeretnek venni de meg nem tudom ki eri meg jobban, egy 80koruli full HD monitor pl ez: [link] vagy egy 32"/42" Full HD TV-t 100 korul?, leginkabb PS4 jatekra hasznalnam + a laptopom kikotnem neha ra es filmet neznek vele.
Elore koszonok minden valaszt.
2014. dec. 2. 01:21
2/5 A kérdező kommentje:
A TV mellett csak annyit halottam negatívumként, hogy a Monitornak kicsit szebb a képe, ez mennyire látható élőben?
2014. dec. 2. 09:01
3/5 anonim válasza:
100 körül nem kapsz olyan TV-t, aminek jobb a képminősége, mint egy 27"-es IPS monitornak.
És ne ezt a szar samsungot vedd, hanem pl Asus VX279H, LG 27MP65, LG 27MP75
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor monitor lesz. Miert szar az a Samsung?
2014. dec. 2. 10:16
5/5 A kérdező kommentje:
?
2014. dec. 2. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!