Milyen monitort vegyek?
Hiába nézegetek minden jó monitort, egyszer egyiket írják jobbnak, egyszer a másikat, azt írja, van rajta USB, a képen meg sehol semmi semmilyen irányból stb.
Ezért valaki tudna nekem írni egy viszonylag jó monitort ennyi pénzből?
Max.: 70.000 Ft (biztos tudtok sokkal olcsóbban, de ennyi a max, ha véletlenül mégis ennyiért is van jó, inkább ideírom)
Legyen rajta 2 HDMI, minimum 1 USB, hangszóró, és TV tuner is, meg távkapcsoló is, mert hát ez is kell nekem.
Úgyis kb. 1920x1080, szerintem olyan 23-24" kell.
De ezek mellett azért jó gamer monitorként is funkcionáljon, és LG ne legyen.
Miért ne lehetne LG? Nekem is az van, kb megfelelő paraméterekkel, de akkor nem írom le.
Amúgy amit te keresel aranyom az nem monitor, hanem TV!
Akkor TV, tök mindegy, csak méltó legyen egy 220.000 Ft-os gamer géphez, mert ez így már nem állapot, hogy a 19"-os 7 éves monitoron nyomom, de a gép drága.
Most abba légyszi ne kössetek bele, hogy minek ilyen drága gép, és monitorra meg nem tellett. Köszi
Jó, lehet LG is, csak megfeleljen a kérdésben leírt követelményeknek, és tényleg képben is oké legyen egy ilyen géphez, azért jó legyen a Hz, meg a betekintési szög, meg a válaszidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!