Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Most akkor melyik a fő játékpl...

Most akkor melyik a fő játékplatform?

Figyelt kérdés

Most nem értem, PC-re gyártják a sok játékhardvert, konzolt viszont játékra tervezték és elvileg optimalizáltabb is, mivel fix, mint pl. egy telefon.

De most akkor melyik a fő játékplatform?

Mert egyik játék az egyikre, másik a másikra jön ki, és ha mindkettőre ki is jön, akkor is vagy az egyikre, vagy a másikra hamarabb.

Tudtam, hogy eltérés van, de engem ledöbbentett, hogy a GTA V-nél ekkora csúszás van.

Bennem az is felmerült, hogy előbb kiadták az egyszerűbben elkészíthetőt, hogy addig amíg elkészítik az FPS modot, addig lekössék a népet, mert nagy áttörést akarnak, és idő kell a jó PC-s verzióhoz, de ez csak az én gondolatom.

És itt van ez is, mindig fel lehet hozni minden hibára ellenvéleményt, indokot, pl. én felhoztam, hogy az FPS moddal magyaráznám a késést, így mindig döntetlen.

De akkot melyik most a fő játékplatform?

És szerintetek mikor kezdik majd az egyiket hanyagolni, és meddig lesz még harc?

Mindkettő bátran használható játékra a közeljövőben is?

Ti mire tippeltek, milyen sorsa lesz a két platformnak?

2014. nov. 30. 02:54
 1/9 szántóvető ***** válasza:

stratégiára,szimulátorra a PC a jobb.a gta egy monumentális progi eredetileg ps-re fejlesztve de a pénzéhes kiadók nyomására minden arra alkalmas platformra ki kell adni,szegény fejlesztők pedig nem győzik a munkát így aztán nem tud egyszerre megjelenni minden platformra.

a pc és a konzol jól elfér egymás mellett a lehető legnagyobb bevételt hozzák a kiadóknak,a közeljövőben nem várható változás.

2014. nov. 30. 03:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Konzol a fő platform. Ott van a bevételek 90%-a.
2014. nov. 30. 07:24
 3/9 anonim ***** válasza:

A PC. Igaz, hogy néha hamarabb adnak ki játékokat konzolokra, de azok bugosak és drágábbak is. A konzol élmény* átment a konzolról a PC-re így már ez az előnye sincs meg. A kontrollerek szarok lövöldözős játékhoz(mindenféle segítő célzókat alkalmaznak, hogy legalább a közelébe menjen a célkereszt)

*Berakod a lemezt és játszol. Manapság csak egy kattintás Steamen és már jön is le a játék mindenféle település nélkül, konzolon meg órákig frissít.

2014. nov. 30. 09:19
 4/9 A kérdező kommentje:

Szerintem is így van utolsó.

Erősen gondolkodtam, hogy melyiket vegyem, de hiába a konzol van játékra, nekem a konzol nagyon "marketing cuccnak tűnik, hogy jujj én most kontrolleren játszok, ami a játék igazi szimbóluma"

De javítsatok ki, ha nem így van, és persze beismerem, TPS-t jobb kontrolleren, de a mai PC-s kontrollerek is mindent támogatnak, és a GTA V-höz lesz FPS mod.

2014. nov. 30. 11:46
 5/9 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat
2014. nov. 30. 11:47
 6/9 anonim válasza:

Xbox-Nagyobb közösségi játékélmény

Pc-Több lehetőség

Ps-Elvileg jobb játékok

Wii-Olcsobb játékok

Válassz hogy mi a fontosabb!

2014. dec. 2. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Wii-nek nem az az előnye, hogy olcsóbbak a játékok(egyrészt mert nem olcsóbbak)

A wii-t azoknak ajánlom akiknek már van egy Gamer PC-je.

Wii-re teljesen más játékok jönnek ki, mint a PS-XBOX párosra. Ami kijön P-X-ra az általában kijön PC-re is, így minek megvenni 2x. Wiire viszont fura kis játékok jönnek ki amikkel pazarul lehet szórakozni társaságban(feljönnek a haverok vagy valami)

2014. dec. 3. 07:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem veszek egy gamer PC-t, aztán egy PS4-et, de azt csak akkor ha már vagy 4 éves lesz, így mellékplatformnak, haverok ha eljönnek, exkluzívokkal tökéletes, egyébként a fő-multiplayer és játékplatformom továbbra is a PC marad.
2014. dec. 3. 15:28
 9/9 A kérdező kommentje:
És köszi a válaszokat
2014. dec. 3. 15:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!