Xbox One vagy PS4-et vegyek?

Figyelt kérdés

Tudom sok az ilyen kérdés ,de mindenkit más érdekel pl. engem , hogy amiket majd leírok melyiket mondjátok a nekem valónak .

Xbox One mellett : - a vezérlő

- a Halo sorozat jobban érdekel mint a ps4-es játékok

- a játék ára nem érdekel se a net mert ott van rá a G2A.com ahonnan steamre is vásárólok

-engem inkább a CoD-ok és az FPS játékok multiban érdekelnek

(ellene: nem érdekelnek a + dolgok nekem csak játékra kell)

PS4 mellett : -erősebb hardver , de nekem a vezérlő nem igazán jött be

- igazából külseje tetszik , de nem lényeg

- kamerára pont sz*rok már bocsánat

2014. nov. 11. 14:41
1 2
 1/11 Tengor ***** válasza:

Elég egyértelmű részedről a dolog. Tök mindegy, hogy mennyivel erősebb a PS4 hardvere a játékok menni fognak a ONE-on is.

Én PS4-et vennék, persze nekem mások a preferenciáim, mint neked.

2014. nov. 11. 15:06
 2/11 anonim válasza:
8%
xbox one, nekem is ez van és imádom :d
2014. nov. 11. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Most az hogy ps4 vs xone?

Elmondom ami megfogalmazódott bennem.

2009

Megvettem az első konzolom egy fehér színű, FAT Xbox 360-at nem is gondolkodtam akkor még ilyenek , hogy fps-szám grafikai beállítások. Amit addig játszottam játékok PC-n: Jazz Rabbit, NFS:U2, GTA:SA. Megvettem a konzolt, hozzá 2 játékot : GTA IV, Dirt 2.

2013

Vettem egy APU-s gépet ami viszi elég szépen akár BF3-mat is.Néztem a grafikai beállításokat, fps számot.

2014

Magyarországon megjelentek az újgenerációs konzolok. Sok rosszat hallottam az One-ról kevesebb fps ilyesmik. Úgy gondolkodtam , mint egy PC-s fps így úgy.

De rájöttem "ember ez egy konzol" nem az fpsszámra találták ki. Ekkor még a ps4-hez húzott a szívem mindenki azt ajánlotta, de nem tetszenek a címei, a kontrollere se.

Ha veszek majd konzolt tuti , hogy one-t veszek.

2014. nov. 11. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Gratulálok, 10/10-es indoklás, mindenkit meggyőztél ezzel az érveléssel.

Kérdező:

a joystick nem szempont, mindkettőt ugyanúgy megszokod és nem arra fogsz figyelni játék közben.

Ha meg a Halo tetszik, akkor vedd azt, ilyen egyszerű.

Amúgy nagyon nagy hülyeségeket írsz (mármint ahogy írsz az a hülyeség).

2014. nov. 11. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Konzol=Exlusive

Amelyik címei jobban tetszenek azt vedd. Én a Naughty Dog játékokat szeretem így PS marad, mivel azok soha nem fognak xbox-ra megjelenni, de ha téged a HALO érdekel akkor Xbone-t vegyél mert HALO nem lesz PS-re.

Kontroller alapján ne dönts mer azt 1 hét megszokni/átszokni. Még a barátok a mérvadó. (Ha az összes barátod PS vagy Xbox tulaj akkor érdemes azt választani, mert akkor ha ki is hagyod a kedvenc sorozatod minden más játékot barátokkal fogsz játszani.)

2014. nov. 11. 21:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. nov. 12. 14:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdésem az , hogy a használt játékot lehet cserélgetni ? Már mint a mind a 2 konzolon lehet velük játszani?
2014. nov. 12. 16:07
 8/11 anonim ***** válasza:
PS-en biztos lehet. Xbone-on nem tudom eleinte úgy volt (még megjelenés előtt) hogy majd nem lehet, de hogy ezt megváltoztatták-e vagy nem azt nem tudom, mindenesetre az emberek nagyon háborogtak amikor ezt bejelentették.
2014. nov. 12. 16:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Még lenne annyi kérdésem hogy, X1-en van olyan "számla" ami hasonlít a Steamre , mert láttam egy oldalt ahonnan olcsón tudnák CD kulcsot beszerezni . Mivel ott vannak játékok és Xbox Live előfizetés is .
2014. nov. 13. 07:33
 10/11 A kérdező kommentje:
A Minecraftot és a Halo: Collection-t lehet egy gépen ketten játszani, már mint 2 kontrollerrel?
2014. nov. 16. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!