na húzz a vérbe te csóró XBOXfan -.- azért mondod mert nincs pénzed egyik konzolra se de ha lenne tuti te is a ps4-et vennéd az xbox ellett cseszve vagy legalábbis Magyarba nemműködik ez a dolog hogy 24 órás megfigyelés meg kötelezö internetkapcsolat de asszem ezeket elvetették de még mindig ottvan az hogy GDDR3 míg a ps4-ben meg GDDR5 sokkal erösebb a PS4 és jobban si néz ki de még mostis azt mondom hogy az xbox 360 jobb mint a ps3 deitt már apszolut más a helyzet
2014. szept. 21. 17:04
3/7 anonim válasza:
Ps4
2014. szept. 25. 22:54
4/7 anonim válasza:
Második te meg egy PlayStation fanboy vagy.
Én az Xbox One-t ajánlanám. Hogy miért?
- Jobb kontroller
- Jobb exkluzív játékok (nem pedig agyatlan techdemók)
- EA Acess (évi 6-8 ezer forintért egy csomó EA játékkal játszhatsz)
- Xbox Live fényévekkel a PlayStation Network előtt van
- PS4 hangos és melegszik
2014. okt. 16. 19:53
5/7 Sterling450 válasza:
A 4. nek:
1. Nem hangos, és nem is melegszik (csak ha porban játszol vele, ott meg ki játszik).
2. Szerintem a PS4 kontrollere jobb, de ez szubjektív
3. Az exkluzívokhoz csak annyit mondanák, hogy a Halo-kon kívül gyakorlatilag semmi értelmes játék nincsen rá (olyan ami exkluzív)
4. Abban igazad volt, hogy az Xbox Live a PSN előtt van, de nem fényévekkel.
2014. okt. 16. 20:52
6/7 southpark250 válasza:
hát elég gyogyósra sikeredett szegénykém. te fogyatékos jobb exkluzívok,? már a 360-nál is gondok voltak emiatt egy rakat szar az összes rá hát hol vannak ezek a last of us, god of war uncharted szériákhoz xD xbox one hagyjuk már Magyarországon ki sem lehet hasnálni azt a gépet felesleges érte a pénz és még szarabb is és játék üzemmódban még hangosabb is mint a ps4- meg egy fos szar lassu gép lett
2015. máj. 22. 06:37
7/7 anonim válasza:
Mindegy, hogy mit veszel. Egyikkel sem jársz rosszul, nekem ps 4-m van, de egy xbox one sem rossz gép. Az alapján dönts, hogy pl. barátaidnak mi van, vagy melyik tetszik jobban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!