Milyen tv-t vegyek?
Samsungot nem vennék mert a gyártási költségek csökkentése miatt nagyon spórolnak mindenen. A bátyám szervizében rengeteg Samsung tévé van amibe pótolni kell a tápegységből gyárilag kihagyott hűtőbordákat és az emiatt túlmelegedett tönkrement alkatrészeket.
A kijelző már több mint 90%-ban kínai.
""Na ezen jót nevettem.""
Megbocsájtom a tudatlanságodat.
samsung a t-m, 3 éves, a monitorom 5, most vettem egy kisebb tv-t.
Eddig semmi bajom velük.
""samsung a t-m, 3 éves, a monitorom 5, most vettem egy kisebb tv-t.
Eddig semmi bajom velük""
Örülj neki!
Egy bizonyos LED tévé típusról van szó amiben valamilyen rejtélyes oknál fogva (spórolás) "kifelejtették" a hűtőbordát emiatt ezek a tévék sorban romlanak el valamelyik (használattól függően) egy valamelyik két évig bírja. Volt róla már egy cikk is a neten illetve nem is cikk volt hanem egy névtelen bejegyzés amin egy műszerész leírja és fényképpel alátámasztja a kihagyott hűtőborda jelenségét de már nem találom . A panelon megvan a helye csak éppen nem forrasztották bele. Egyébként a Samsung nagy részben magának gyárt panelokat így úgy sumákol ahogy akar. Egy olyan vállalat például mint az LG ami lényegében egy összerakó üzem mással gyártatja paneljait amiket esetleg más gyártók is beépítenek készülékeibe ezért a panel gyártójának érdeke, hogy a panelon minden rendben legyen és megfeleljen a minőségi elvárásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!