Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen full hd 3d tv-t vegyek...

Milyen full hd 3d tv-t vegyek ha szeretnék mellé xbox one-t vagy 360-at kötni, szóval játékra és filmezésre is kéne max 150ft lehetne mit javasoltok?

Figyelt kérdés

2014. okt. 31. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:

150 FT-ért max a fehér TV-kábelt veheted meg.

De gondolom 150 ezer forintra gondoltál, én a Samsungot ajánlom, elég jó és megbízható. Azok között keresgélj

De itt van egy példának:

[link]

2014. okt. 31. 19:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Ohh bocsánat elírtam ahahaha :) köszi nem tudod hogyha játszanék sokat konzollal akkor a tv be mi nagyon fontos ami a játék élményt növeli? Azt mondták a képfrissités fontos ez igaz és ha igen mennyi kell legyen?
2014. okt. 31. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ne legyen CRT-s (az az ultravastag, régebbi) monitor/TV. Vegyél lapos TV-t ez a lényeg, így sokkal jobb lesz a minőség, még hagyományos kábellel is. Egyébként ha valamelyik xbox-ot megvennéd, akkor szerintem vegyél még hozzá HDMI kábelt ezáltal még élesebb lesz a grafika és a hang.
2014. okt. 31. 19:46
 4/9 anonim ***** válasza:
A képfrissítésekről nem tuzdok semmit mondani, a plazma TV-knél szerintem ugyanannyi.
2014. okt. 31. 19:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Rendben feltétlenül beszerzek egy hdmi-t valaki a képfrissités el kapcsolatba tud valamit?
2014. okt. 31. 22:52
 6/9 A kérdező kommentje:
[link] ezt a tv-t néztem ki magamnak nekem tetszik ára is helyén van mjt szóltok?
2014. okt. 31. 23:07
 7/9 Mugen81 válasza:
2014. nov. 1. 13:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Oh köszi sokkal ólcsóbb igazad van köszi még 1x :) amúgy jó tv szerintetek megéri az árát?
2014. nov. 1. 15:17
 9/9 yosimitsu01 ***** válasza:

Ha van x box akkor csak is passziv 3d s tvt : itt egy pár model 150 e ig ami a max tudást ki lehet hozni .

Link: [link]

A passziv esetében lehetőséged van a dual play opcióra légyegében a pasziv rendszer a két külön álló kép össze tolása soronként aminek a lényege hogy a polarizált lencse ami legyen a és b csak páros vagy páratlan sort lát , ha oda viszed a szemcsit akkor a lencsén keresztül csak minden második sort látod. Na most a dual play esetében lesz két szemcsi . egy amiben a+a lencse és egy B+B lencse igy csak a páros vagy páratlan sorokat lehet látni . a tvt át rakod visszintes 3d beállitásba és máris ketten ugy tudtok játszani , hogy teljes képernyön látod a te játékod , a haverod meg a saját játékát teljes képernyőbe . igy ketten teljes képernyön tudtok játszani anélkül hogy zavarna a másik játéka. a szemnek kényelmesebb is a pasziv 3d , most még sorolnák mellé még 6 érvet de túl hosszú lenen a komment .

hátrány 15 fokos fügöleges dölés után szét esik a 3d kép . meolgdás , hogy szem magasságba kell lenie a tvnek

azért nem az aktiv mert :

1 nincs dual play

2 drága a szemcsi

3 hosszú játék során nagyon fárad a szem

4 elem aksimerül.

vagy elem csere 700 ft / db , vagy aksi esetén 50 60 perc játék szünet

nézd meg a fönti linket , igen jó tvk

2014. nov. 2. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!