Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Filmezésre szeretnék venni...

Filmezésre szeretnék venni egy quadrokoptert, de annyiféle van, melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az ilyen dolgokat,és már rengeteg videót néztem róla,elhatároztam,hogy én is akarok egy ilyet kis "repülőt" venni láttam van a DJI Phantom 1,2, az 1-ugye olcsóbb, árban kb 120-tól van 1millióig is , de annyi féle típust találtam, hogy nem tudom melyik a megbízható,melyik az amelyik a legjobb,és olyan ami legalább 15-20percig is fent bír maradni,az ár az max 140ezer legyen, itthon van GoPro hero 3-as kamerám,szóval ha lenne egy ilyen copterem, akkor már csinálnám is a felvételeket,

meg a copterhez való kameratartó mennyibe kerülhet?

aki keni-vágja ezt a témát kérem segítsen :$

láttam a DJI Phantomtól kezdve a Walker 350QR- típusokig mindent,de nem tudom melyik lenne a legjobb ár/teljesítmény arányban.!

KÉREM AKI ÉRT EZEKHEZ LEGYEN SZÍVES SEGÍTENI NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM 

2014. okt. 14. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
2014. okt. 14. 22:13
 2/2 A kérdező kommentje:
hát ez nem olyan nagy szám,bocsi valami komolyabb kellene,meg olyan amire gopro hero 3 csatlakoztatható,meg nekem fontos a FULL HD, nem ilyen sima HD
2014. okt. 15. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!