Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fejhallgatót javasoltok...

Milyen fejhallgatót javasoltok? 150€ alatt.

Figyelt kérdés

2014. okt. 1. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezt a terméket, de az AKG egy nagyon jó márka és a fejes adatai brutálisak.

[link]

2014. okt. 1. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Ami még jó márka az a Sennheiser illetve a Sony Extra Bass
2014. okt. 1. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és a Pioneer is egy nagyon jó márka.
2014. okt. 1. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy értékelés alapján is szoktam én nézni, de ott általában a 20ezer alattiak között van nagyon sok olyan ami pozitív kritikát kapott mert nem igen van az embereknek pénze. Szerintem 20ból is nagyon jó fejest lehet venni, kivéve ha már volt neked korábban drágább mert akkor lehet érezni fogod a különbséged. Ha még nem volt komoly fejesed akkor szerintem vegyél először 20ból és akkor eldöntöd hogy mennyire jön be. Én speciel 10ezerből vettem egy nagyon jót.
2014. okt. 1. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Audik technica Ath m50

Vagy

Sony MDR XB 900

Ezekről tudok véleményt mondani. Mind a kettő nagyon ott van, de zenét hallgatni a Sony egy kicsit jobb. Az színezi/javítja/ a hangot, ellenben az Audio Technica egy stúdiófejhallgató.

2014. okt. 2. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!