Megéri ps2-t venni?
Figyelt kérdés
Gondolkozok rajta mivel olcsó és elég jó Játékok vannak hozzá viszonylag. Nagyon laikus vagyok. Megéri venni? Milyen játékélményt nyújt? És mondjuk ha egy xboxon meg egy ps2-n játszok fifa 14 el akkor van különbség a 2 között játéklményben?2014. nov. 4. 15:53
1/5 anonim válasza:
Ha régimódi vagy, mint én, akkor igen. Játékélmény ugyanolyan jó, főleg ha van kivel játszanod, de csak akkor ha nem érdekel a grafika. Én imádom az enyémet, haverommal volt nyáron, hogy délután 4-től reggel 7-ig orkokat gyilkoltunk Középföldén.
2/5 anonim válasza:
szerintem nem éri meg, mert nagyon öreg már.. 14 éves.
3/5 anonim válasza:
Nekem megérte, van rá egy csomó jó játék.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg, eleve már régi, "lejárt lemez", inkább jobban jársz szerintem egy Gamer géppel!! :D
5/5 anonim válasza:
4# 30e egy ps2-ért csak mert 2 joy 2 memkari? nevetségesen drága...
Ps2-őt már kapsz 10-15e ért slimet is.. az, hogy kiírtál x játékot kit érdekel mindenki meg tudja tenni...
------------------------------------------------
Én is azt mondom, felesleges ma már a ps2.... Össze rakatsz egy jó gépet veszel hozzá egy ps3-as joyt pcsx2 emu-t leszeded és azzal játszol (jobb minőségben mint tv-n játszanád) amivel akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!