Samsung tab s 8.4 megéri az árát?
Figyelt kérdés
90 ezerért meg tudnám venni. Elég a hardvere ahhoz, hogy két évig futtassa a legtöbb játékot? Vagy fog megjelenni a tél folyamán erősebb, jobb 8 colos tablet 80-100 ezer forintos ár körül?2014. nov. 3. 21:40
1/4 anonim válasza:
Szia! Megéri az árát a jövőre kijövő játékokat is tudja majd futtatni!!
Az androidra kijött légerőseb játék is futni fog rajta!
Remélem segítettem!!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Őszintén? Nem volt túl meggyőző. Úgy hangzik, mintha csak a saját véleményed lenne, mert nem támasztottad alá tényekkel. A szöveged tagolása, a helyesírási hibák és a felkiáltójelek halmozása komolytalanságra utal. De azért köszi, ment a zöld pacsi :)
2014. nov. 4. 22:17
3/4 anonim válasza:
akkor ne mástól várd az elemzést, menj fel a mobilaréna tesztoldalra, aztán ott kapsz pontos tájékoztatást.
mellesleg a kérdésed sem igazán vall 125-ös IQ-ra.
4/4 A kérdező kommentje:
Olvastam a mobilarénás tesztet, az összes többi magyar tesztet, fórumot, meg az angol nyelvűeket is, de konkrétan a kérdésem lényegére egyik sem tért ki, vagy ellentmondásos volt. Ezért reméltem, hogy egy kedves user majd leírja a tapasztalatait, sértegetés helyett.
2014. nov. 6. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!