Szerintetek megéri az Xboxot Dualbootolni? Megéri +1 év garanciát vásárolni?
Figyelt kérdés
Megéri a +10ezer Ft-ot? Vagy egyáltalán nem jobb, mint a System Link?
Amúgy megéri +10ezer Ft-ért +1 év garanciát vásárolni az újonnan vásárolt Xbox 360 E RGH-s gépre (x-media 360-tól venném)?
2014. nov. 1. 22:02
1/5 anonim válasza:
Én azt vettem észre hogy system linken nem játszanak annyira sokan és azok is csak 1-2 játékkal nyomják. Liveon szerintem többen játszanak viszont ahoz még a játékot is meg kell venned.
2/5 A kérdező kommentje:
És a +1 év garanciáról mi a véleményed?
2014. nov. 2. 20:30
3/5 anonim válasza:
Ezt az xboxra adja ugye? Mert úgy tudom az rgh-ra ott örök garanciát adnak.
Gondolom slim gépről van szó. Azoknak jó a hűtése ha nem ölöd meg akkor lényegében akármeddig jó lehet. Én személy szerint nem vennék (nem vettem) de ha nem érzed biztonságb akkor lehet megér 27 forintot naponta
4/5 A kérdező kommentje:
És dual boothozz mit szólsz? (a jövőben nem nagyon vennék eredeti játékokat, max egyet kettőt, ilyen igénybevétel mellett szerinted megér +10ezret+a live árát?)
2014. nov. 3. 16:11
5/5 anonim válasza:
dualboot jó dolog ha liveozni fogsz vele. Nem kell a közeljövőben jövőre is pont olyan jó lesz liveozni és akkor hálás leszel érte hogy plusz 10-et ráköltöttél. Na meg flasheléssel lehet azzal még buggolni. A live pedig havi 1200 körül van ha jól emlékszem az nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!