Ha beledugom a fülhallgatómat az MP4-embe, akkor miért csak a jobb oldali szól?
Ez igaz minden fülhallgatóra (3,5 mm-es jack) igaz, de más eszközökben, pl. telefon, tablet, számítógép, szól mind a kettő!
VISZONT: ha nem dugom bele teljesen, hanem csak a felső vonalig (tudjátok, vannak azok a vonalak a jack dugókon, ha mono akkor 3, ha sztereó akkor 2) akkor szól mind a kettő!!
És az egyik fülhallgatóm mono, a másik pedig stereo, szóval nem az a baj, hogy mono, vagy éppen az hogy stereo...
Az alapból hozzá járó fülhallgató stereo volt (ami amúgy már tönkrement).
És van még valami: ha teljesen bedugom, és egy kicsit magam felé nyomom a csatlakozót, abban az esetben is szól mind a kettő.
Az MP4 pedig MyAudio C184
A 3 "vonalas" a headset, a mononál csak 1 van.
Valószínűleg a kínai szabvány szerinti az MP4 játszód jack aljzata. Ha veszel hozzá egy CTIA-OMTP átalakítót, ebayről párszáz ft, az jó eséllyel megoldja a gondod.
Kösz! :)
Amúgy csak azért mondtam, hogy mono, mert nekem is azt mondták, de most okosabb is lettem! :D
Hát nem száz, mert ez inkább headsetekhez való.
Hány különböző sima sztereo (2 vonalas) fülessel próbáltad?
De valahol azt hiszem van még egy.
Azzal is próbáltam már régebben, meg még egy másik fejhallgatóval, de azokkal is szenvedett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!