Galaxy Tab 3 vagy az Asus Memo Pad HD 7 jobb játékra?
Asus memopad 7 nagyon jo tab tuti veri a galaxy tabot.
Nekem asusom van már 1 éve és még mindig gyári állapotu nagyon vigyáztam rá de a haveromnak samsung tabja van neki is egy év neki 3 szor fagyot be nekem 1 szer se ugy hogy asust vegyél.
A samsung nem ojan jo márka csak a kijelzöröl hires,
Szia! Nekem galaxy tab 3-am van.
Tapasztalataim:
● A legtöbb nagyobb játék , de akár kisebb is nem indul el, vagy lefagy , ez sajna több alkalmazásra is igaz.(pl. Top Eleven, Sims Freeplay, Tapped out, Fifa ezek nem indulnak, és Messenger, Viber, Retrica gyakran hibásan működnek.)
Ha csak játszásra veszed, akkor ne ezt válaszd. Én is azt tervezem hogy egy csomó játékot rakok majd rá, de inkább hagyom nem akarom vele tönkretenni.
●Van olyan, hogy úgy lefagy, hogy kékes lesz a képernyő és le kell meríteni.
De olyan is, hogy újraindítja magát.
Néha nem ment. Vagy visszaugrik szinteket a játékaimban ( konkrét példa: Pouban 45-ről 36-ra (!!!) Visszaugrott csak úgy)
●Volt, hogy fájlok tüntek el
Én ezek miatt nem nagyon szeretem. Ja és hozzáteszem, hogy nem terhelem túl a tabletet és vírus sincsen rajta, magától csinálja.
Nem hittem volna, hogy a Samsung Tab 3-al ilyen sok gond van, sokkal jobbnak hittem. Akkor Asus memo Pad HD 7 lesz.
A Galaxy Tab 4-ről mi a véleményetek?
tab 4????
szerintem ne nagyon álmodoz rola én utálom a sasungot amilyen erös a kijrlzöje ojan szar.
a jo márkák azok asus,sony,lg amik tényleg megbizhatoak.
maradj az asus tabnál nekem is olyanom van de komolyan mondom rajta van a gta 3 , gta san andreas, bloodand glory,front line commandonak 2 része és a minecraft pe 0.9.5
maradj az asusnál!!!
Rendben, maradok az Asus Memo Pad Hd 7-nél.
Order and Chaos Online, Avabel Online (már van egy 8-as szintű karakterem:)), Nova 3, Modern Combat 5, stb... játékokkal akarok játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!