UPC vagy UPC direct a jobb?

Figyelt kérdés
Most UPC van, de havonta kell valami hibát bejelenteni, vagy tv vagy internet a hibás. A képminőség a lapos tv-n borzasztó, de csak havi +1000 ft-ért adnak olyan beltérit aminek van hdmi csatlakozója. Véleményeket várnék
2014. okt. 24. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A hd adásokra direkten is élő kell fizetni.
2014. okt. 24. 14:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék előfizetni hd adásokra. De jobb minőséget várnék el, minimum olyat mint, amit a beltéri ad rendes tv-n. De a zsinóros upc erre nem képes, viszont nem akarok még plusz ezer ft-ot fizetni az eleve 8200 ft-os előfizetésemre. Most volt itt a direktes nő, én nem ismerem ezt a tányéros tv-t ezért várnék tapasztalatokat. Ő azt mondta jó a minőség.
2014. okt. 24. 14:35
 3/12 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy van netük is 3290-ért, azt mondta 5 megás. Mivel ehhez nem értek, most nekünk nemtudom hány megás van, fiber power30 az előfizetésünk.
2014. okt. 24. 14:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha nem fizetsz élő akkor nem lesz szép képed a mostani lapos tvken.
2014. okt. 24. 14:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó...eleve mire fizessek elő, pl gyerekcsatorna nincs HD minőségben. Arra elő sem tudnák, de ez meg nézhetetlen. Azt mondják egy csatlakozó sokat segítene, de a beltérin nincs sok lehetőség. Tlán akkor nézhetőbb ha kihúzom a beltériből a koaxkábelt és bedugom a tv-be, akkor szemcsés de szebb.
2014. okt. 24. 14:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Hdmi csatlakozó kicsit segítene.
2014. okt. 24. 14:42
 7/12 A kérdező kommentje:
persze, ha lenne a beltérin...de nincs. A upc direct-el kapcsolatban viszont nincs tapasztalaom
2014. okt. 24. 14:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Ott is csak akkor kapsz ha élő fizetsz.
2014. okt. 24. 14:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Olyanokat olvasok hogy a humax belétin jó a minőség. Egyébként majd kétezerrel olcsóbb a direktes előfizetés, tehát ott már belefénre még plusz egy ezres, de ahogy nézem az oldalukat pár hónapig havi +500. De ha jó a beltéri akkor lehet élvezhető a kép.Csak kéne valaki tapasztalata
2014. okt. 24. 15:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem értem milyen tapasztalatra gondolsz. Nekem speciel direktem van,de saját és természetesen hdmi beltérivel, előfizetve hd csomagra. Nem nézhetetlen,de nagy a különbség pl az rtl klub ami hd és a tv2 között ami nem az között. Normális tvén nincs is scart bemenet eleve csak hdmi,mert scarton sosem lesz szép kép.
2014. okt. 24. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!