UPC vagy UPC direct a jobb?

Figyelt kérdés
Most UPC van, de havonta kell valami hibát bejelenteni, vagy tv vagy internet a hibás. A képminőség a lapos tv-n borzasztó, de csak havi +1000 ft-ért adnak olyan beltérit aminek van hdmi csatlakozója. Véleményeket várnék
2014. okt. 24. 14:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
És hogy lesz saját hdmi beltérid pl?
2014. okt. 24. 15:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó figyelmeztetésemre, miszerint ha nem cserélik ki a beltérit , akkor váltok szolgáltatót, kijöttek, kicserélték! Csak a beltérivel volt a gond!!!! Ég és föld a kép a régi és új beltéri között. Ez már nézhető. Nem hangyás. Be akarta nekem adni a csaj a telefonba, hogy a csatlakozó a rossz, mondtam oké, akkor kapcsoljon a lemondáshoz. Hihetetlen milyen nehéz velük. De jól sejtettem én, hogy ennyire rossz képminőség nem természetes.
2014. okt. 31. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!