Egy régi Swift-be vettem 2 pár 10 centis hangszórót. Előre már beszereltem őket, csak a hátsókkal vannak gondok. Hogyan építsem be őket?
Ilyen hangszórókat vettem. A webshopban 60w csúcsteljesítményt írnak, de a dobozán 30watt van írva.
A helyzet az, hogy a hátsó ajtókba szerelés kizárva, a hátsó gyári hangszóróhelyek csak valami kicsi ovális hangszórónak vannak kialakítva és amúgy is össze vannak törve, valamint az újak ott el sem férnének. A kalaptartóba védőráccsal jó lenne elhelyezni, de mivel családi autó, az mindíg tele van pakolva. A "plafonon" nincs kialakított hely, mint a wagonR-ben.
Úgy gondoltam két dobozt készítenék a hangszóróknak fából és szövettel borítanám, és elhelyezném valahol hátul. A kérdés az hogy milyen méretű doboz kellene. Ha lehet, akkor minél kisebb, csak ne menjen a hangzás rovására ...
az már a hangzás rovására megy hogy 10cm fostalicska koaxiális hangszórót vettél de hogy még raksz belőle hátra is tovább rontja a helyzetet.
ezt a dobozos hülyeséget szerintem felejtsd el.
a zene amúgy ezen nagyon hiányos lesz,élvezhetetlen.
írtam a másikra is választ,hogy ne legyen dobozos hülyeség.
egyébként a logikát sem értem.
azt írod kalapba nem rakod free-air módra mert mindig tele van pakolva a kalaptartó.
utána meg azt írod hogy dobozt készítenél nekik /amitől jóval nagyobb lesz az egész/ és elhelyezed hátul.
de hol hátul? csak a kalaptartón lehet ne de az meg tele van pakolva ugye.
ilyen első hangszórókkal a helyedben én hátra valami nagyobbat néznék amik alsóbb frekvenciát is hallhatóban sugározzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!