Ha 3D TV, akkor LG vagy Samsung?
Nem vélemények, hanem tapasztalatok érdekelnének! LG passzív Cinema 3D, vagy Samsung aktív 3D?
3,5 méterről néznénk egy 42-48"os TVt (ez az LG váltott sorosánál lehet lényeg), kérdés, hogy van-e annyira szép az LG mint a Samsung, és valóban vibrál-e a Samsung?
LGből a 667s és a 669s, Samsungból az F6510 és a H6410 jöhet szóba.
Még egyszer kérek mindenkit, hogy TAPASZTALATOT, ne véleményt írjon! Köszi :)
Nekem Samsung F6500-as tv-m van. És nem vibrál a kép, nekem nem fájt se a fejem se szemem, de barátnőmnek igen, az első 20 percben! Mindenki hozzá tud szokni, csak idő kérdése! Ha a tv-vel szemben van az ablak, és nem szeretnéd átrendezni akkor a szobát, akkor a passzív 3D-t ajánlom. És sokkal szebb a 3d kép egy aktív tv-n, mivel az valós fullhd 3d-t ad. A passzív felezi, ez tény! A passzívnak számomra csak egy előnye van, az hogy olcsó a szemüveg. Az aktívnak is egy van, és az a MINŐSÉG! Ha csak filmek nézésre fogod használni, azaz napi 1-2 film, akkor aktívat vegyél, ha monitornak is fogod használni (pl: playstation) akkor passzív, mert azt több ideig bírja a szem.
De be kell menni a boltba és el kell tölteni minimum egy fél órát a két összehasonlításával és döntsd el te!
Én szerintem aktívat vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!