Mediamarktban van garancia?
Figyelt kérdés
Tavasszal vettem náluk egy JBL J33-as fülest. Mind eddig semmi gondom nem volt vele. Imádom mert a hangzása hát enyhén szólva is odabasz.:D Viszont kontaktos lett,ugy hogy csak a tokjában tartottam soha nem ütöttem semminek.. Doboz blokk megvan. Van rá remény,hogy csinálnak vele valamit vagy intsek könnyes búcsút neki?2014. szept. 21. 11:13
1/3 anonim válasza:
Mechanikai sérülésre nincs jótállás. Nem tudod bebizonyítani, hogy nem szaggattad el, és egyébként valószínű elszaggattad. Ha nem használtad volna még működne.
2/3 anonim válasza:
"Ha nem használtad volna még működne." - bármilyen fura is, de a Kedves válaszadónak igaza van, ma már így működik a "garancia". Vagyis csak akkor érvényesíthető a garancia, ha be tudod bizonyítani, hogy önhibádon kívül romlott el, pl silány összeszerelés, stb miatt, vagy pl "szériabetegség" lehetősége áll fenn.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez annyira szanalmas es annyira magyar... Hiaba mondom nekik,hogy megfeleloen hasznaltam ugysehiszik el. Sehol semmi szakadas,semki feszegetes. Tenyleg tokban tartottam szrprn osszehajtva. Soha nem rangattam..pont ezert vettem draga fulest hatha az jo lesz. Mert eddig minden gyari fulesem amit telohoz kaptam kontaktos lett szinten jobb oldalon.. Szerintem van egy eroterem amivel.olom oket. Xd
2014. szept. 21. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!