Blader23 kérdése:

Melyik jobb a ps3 vagy az xbox360?

Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban?

2014. szept. 20. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Már több ezer ember megkérdezte, keress rá
2014. szept. 20. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:

egyik se éri meg

vegyél xbox one-t vagy ps4-et

2014. szept. 20. 13:45
 3/7 A kérdező kommentje:
arra nekem nincs penzem :D
2014. szept. 21. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Vegyél azt amelyiknek jobban érdekelnek az exclusive-jai.

Ha nincs ilyen akkor tök mind 1.

Bár a BOX irányítása jobb.

2014. szept. 21. 21:49
 5/7 anonim válasza:
ps3 az jobb!az xbox 360-nak lehet jobb az irányítása de fizetni kell a live tagságért. én úgy tudom de lehet hülyeséget mondok nézz utána.
2014. szept. 28. 12:39
 6/7 anonim válasza:
2. válaszoló miért ne érné meg? egy darabig(1-1.5 év) mind a négy konzolra jönnek a játékok annyi hogy a régebbi konzolokra kicsit gyengébb minőségbe de nem észre vehető a különbség legalábbis szerintem.
2014. szept. 28. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Imádom az ilyen fanboy fightokat mint a kérdezőből is látszik nincs elképzelése.

Na most egy null kilométeres számára akkor már jobb egy olyan gép amin gyorsabban és kényelmesebben megtanulhatja az irányítást.

ÉS EZ AZ XBOX. Ő egy szóval nem említette h PS-t akar.

És szerintem az a fontos első sorban h az alapokat megtanulja mimnél könnyebben a PS3 irányítása jóval rosszabb mint a Boxé.

Bár ha jobban érzed tőle h kezdőként 2 percenként megfogsz halni v elbuknod a pályát én nem szóltam.

Az XBOX kiválóan megtanít az alapokra aztán mehetsz PS ezni ha az kell.

De ha nem hiszel nekem játsszál mind 2-vel 1-1 órát és magadtól is is rá jössz majd.

És van mind a 2.

2014. szept. 29. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!