Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a jobb PS3 vagy XbOX360?

Gabi33 kérdése:

Melyik a jobb PS3 vagy XbOX360?

Figyelt kérdés

#játékkonzolok!
2014. febr. 28. 23:10
 1/6 anonim válasza:
Személyfüggő. Én az Xbox-ot ajánlom.
2014. márc. 1. 00:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Még mindig kérdés?

Rövid válasz, mert már annyi ilyen kérdést válaszoltam meg, hogy nem fogok mindig regényeket írni.

Két legfontosabb szempont:

- exkluzív játékok

- fontos-e az ingyen multi

PS3-ra milliószor több exkluzív játék van, de ha téged a Halo meg a Forza meg a Gears of War érdekel akkor egyértelműen Xbox a jobb választás, hiába van 10x annyi exkluzív PS-re.

Ha meg akarsz multizni, de semmiképp sem fizetnél érte, akkor mindenképp PS3.

2014. márc. 1. 00:15
 3/6 Tengor ***** válasza:
Olvasd el az eddigi 1658 ilyen témában született válaszokat!
2014. márc. 1. 08:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem olyan játék érdekel mint a gant turismók medál of honor vagy metál gear,amit lehet játszani és nem nehéz mint a rezident evil,vagy resind hill,és tomb rider,ami egy kettöt mész és nem tudsz menni utánna!

Igaz még karácsonyra veszem meg,csak legyen sok ingyen játék,gondolom interneten elö kell fizetni,és égy nem kell cd venni!Láttam adnak egy két eredeti cd valahol kamerát és mosgás távirányitót 80-90eft 500gb hdd!

2014. márc. 1. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:

- Resident Evil, Tomb Raider hol nehéz?

- ha pl. Gran Turismo érdekel, akkor PS3, hisz PS exkluzív játék

- sok ingyen játék PS-re van. Bár a PS+ sikereit látva MS is indított egy hasonló szolgáltatást, de sehol sincs a PS+-hoz képest, se játékok minősége, se mennyisége terén

- 80-90 ezerért felejtsd el. Move hülyeség, eredeti játékot meg olcsóbban megveszed használtan, ha annyira fontos, de PS+ mellett amúgy is hülyeség játékot venni, hisz olyan sokat kapsz, hogy nem lesz időd végigvinni az összeset. Megveszed 64 ezerért az 500 gigás super slimet, és 12 ezerért az éves PS+ előfizetést, és kész, más nem kell.

2014. márc. 1. 11:02
 6/6 A kérdező kommentje:

És hol van 64eft 500gb?

Amit néztem azok 80eft amiben 2 gyojstrok van és legalább 2 eredeti játék,és van ahol kamera és mozgás távirányitót adnak,desok mindenhol,van,én még ráérek karácsonyra,mert sok,de a 64 az már jobb,csak legyen elöfizetés,de még nem világos,hogy hol kell regizni a ps+?

2014. márc. 1. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!