Milyen tabot vegyen apukám?
Sziasztok!
Egyáltalán nem értek a tabokhoz,sose volt, csak haverjaimnak...
Apukám mondta,hogy szeretne venni egy tabot, nagyon szeret pecálni és venne egy digitális halradart amit ha beletesz a vízbe Wifin keresztül Tabon,telefonon lehet nézni,a halakat,meg egyebek,
azért kellene neki a tablet,mert telefon elég kicsi ilyen célra,sok pénzt nem szeretne beleölni,max 40-50ezret..
szóval tudtok nagyon megbízható, gyors könnyen kezelhető készüléket ajánlani? fontos lenne nagyon..amik kb ilyen árkategóriákban a legjobbak.
és még annyi,hogy ezekre lehet tenni internetet? mobil internet félét? vagy ilyesmit?
A myaudio slovák, bár ebben nem vagyok biztos, de abban igen, hogy nem kínai.
Az owermax lengyel, a prestigio meg magyar. Szóval ez nem talált be.
A Lenovo meg kínai, és a piac egyik vezető gyártója.
Nekem kínai van, nem lenovo, kétkártyás, így van netem is, telefonom is, van GPS, és tökéletesen működik tesztelve volt még kerékpárral, kocsival, és vonattal is, 7"-os, így látom is, és tökéletesen működik a google play rajta, mivel a készülékhez semmi köze. Az androidhoz annál több, és ezen töprengj kicsit, mielőtt hülyeségeket hordasz össze, az ipod rajongói klubból!
Annyiba kerül ez a gagyi, hogy vehetsz 2-5 darabot egy "szerintenemgagyi" árán, és előveheted pár évente, hogy lecseréld, mert a gagyik tönkre mennek. (vagy ha beleesik a vízbe. :) )
Ha nem akarsz kintről rendelni, (apukákra jellemzően) akkor itthon is választhatsz nyugodtan gépet.
Ne felejtsd el, hogy egyik oldalról a kereskedő el akarja adni, így a duma, hogy nem hozzák vissza, csak dezinfo. A másik, amit tudnod kell, az a márka, amit régebb óta gyártanak, azok mennek is. Ha valaki már ilyet gyárt, az tudja mit csinál. Más kérdés, hogy vannak kivételes, vagy egyedi esetek, ahol okostojások a garanciakérvény helyett, egyből a blogjukat töltik fel az eseteikkel, de akinek jól megy, az nem írja meg, hogy "húdejó".
Az M-tech legalább M-tech. 22-ért már van.(nem sony, amit a benq gyárt.)
Sok másban, vagy hasonló készülékben már működő márkák is nyilván nem gagyit raktak össze.
Ezek közt pl. ott van az asus is.
az alcor is egy barátságos ár-érték arány, de oda kell figyelni, hogy az IPS kijelzővel ellátott készülék legyen, ne a tesco által hőn szeretett típusok.
az acer-t én nem kedvelem, de a tisztesség miatt nem hagynám ki.
a ZTE-t simán kihagynám, de van aki kedveli.
A samsung galaxy tab3 kicsit kifut a 40-ből a maga 44.000.- ével, de ott is domináns, hogy a samsung, az kívül belül samsung.
A Magyar összeszerelésű prestigio is ebben az árfekvésben fogadható már el, de itt erősen gondolkodóba ejt a már említett LENOVO több típusa is.
(Ez a gagyi kínai vásárolta fel az amerikai IBM-et, és a Japán-Német Fujitsu-Siemens laptopgyártó részlegét... Miután már a kiváló laptopjaival meghódította a piacot és bebizonyította, hogy a laptopnak nem kell szétesni pár nyitás-csukás után. LOL)
Ha 2-3 évre kell akkor lehet bármilyen akkumulátor tartója, ha 5-6 év fölé gondolkodsz, akkor nem árt a cserélhető akkumulátor. Pecásoknak a powerbank kötelező darab... :-) párezer, ha gagyi kínait veszel, 2x annyi ha itt veszed, és 3x annyi ha azt hiszed, hogy nem gagyi kínait veszel.
Igyekezz odafigyelni a memóriákra, ami ne legyen 1Gb alatt. mondjuk 1Gb 8Gb; esetleg 1Gb 16Gb.
Értem én, de később hálás a hely, ha pl, feltennél egy GPS progit, ami full Europa, mondjuk horgászhelyekkel, és 4-5Gb méretű, csak az. Nem árt, ha van saját wifi-je, hogy ne kelljen gépközelben fizetni érte.
7" méret, szerintem korrekt, még a kocsiba is GPS-nek, a halak felé menet. :-)
Lengyelt ne vegyél! Rossz a szervizhálózat, és az alkatrész utánpótlás.
A ***-re és hasonló lengyel szarokra hónapokat várnak még a nagy szolgáltatók is, ha alkatrész kéne.
Prestigio-t Magyarországon rakják össze.
Nem tudom te honnan veszed az ellenkezőjét.
A google play-ről meg hülyeséget írsz. Kínai telefont tartok a kezemben, és tényleg kínait, kínából.
Jó ideje ezt használom.
Kínában több mint 30 féle márkanév van piacon, amiből több mint 10 kiemelt, külföldre is gyártott márka.
Mint már említettem, a Lenovo is kínai.
Így nagyon felejtős ez az álságos magyar kereskedői fikázás, amit csinálsz. Vagy magad is forgalmazod a drága szarokat, vagy csak elhiszed, hogy amin nincs 100-200% haszon az nem jó.
Bár ha egy kicsit is tisztában lennél a kínai kereskedelmi törvényekkel, nem beszélnél ennyi hülyeséget, csak azért, mert visszaküldtél egy készüléket.
Biztosan azt is elhiszed, hogy a nemrég bezúzott kínai "hamis" készülékek valóban hamisítványok, és nem kereskedelmi rendelésen felüli, csökkentett tudású olcsó készülékek.
Fogalmad nincs mennyi márkás terméket matricáznak a kínai gyárak, a márkás megrendelőnek. Aztán amikor többet gyártanak, amit már nem rendeltek, akkor azt bezúzatják hamisítvány dumával, hogy jó drágán rásózhassák a meggyőzött vásárlóra, hogy amit vesz, az baromira eredeti. A helyzet viszont az, hogy eredeti kínai az is.
Más kérdés, hogy néha rakatnak össze európai országokkal is kínai, koreai, japán készülékeket, hogy igazolják, a minőséget EU maszkkal. Ez pont olyan mint a Német napelem.
Csak simán nem szeretem, ha leócsárolsz egy egész népet, és annak minden munkáját általánosítva.
Ne fáradj, minden elektromos készülékben van minimum 20% kínai alkatrész, de az esetek többségében 80-90%.
Nem szidtam a samsungot, így nem kell védeni.
Az amúgy is Koreai technológia.
...és igen, van magyar összeszerelő üzeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!