Xbox ellenesek az alábbi videót mivel magyarázzátok?
Most veszek egy nextgen konzolt egyenlőre csak a fifa miatt és olvastam ezen az oldalon is hogy inkább a ps mellé állnak. Picit elfogult vagyok mert a fifa xbox párti, de ez a videó akkor is az xboxot igazolja: [link]
A feltöltőnek rengeteg a feliratkozoja és külön ezzel foglalkozik. Kétlem, hogy levette volna a tvn a gammat mikor a ps4es változatból készítette a videót. Savazzátok az xboxot, de aztán nehogy pofára esés legyen a vége. Olyan játékosok véleménye érdekelne elsősorban akik kipróbálták mind a 2 konzolt egy ugyan azon játékkal.
Ha van olyan aki a fifát mind a 2 konzolon kipróbálta azok is megírhatjak a véleményüket. Külön örülnek neki, mivel kedvenc játékom! Grafikai különbségek, melyik konzolon közvetlenebb az irányítás?
A fifa mint játék kell nézni te...xD. Az hogy megkapta az engedélyt az eas a fifatol hogy úgy nevezzék el focisjatekukat masik történet.
Kontrazok! Nézzük a licenszeket. Pes-Bl,El licensz; Bl ps reklám. Eredmény sony=pes.
Bajnokság licenszek fifa. Pl magazinok win8as csempezett felület(érdekes!!!!) plusz csak xboxra lesz ultimate legends. Ms-eas partner a fifa pedig MINT JÁTÉK az eas-é.
Pc-m van.i5 4 mag, 4gb ddr3, 1gddr5 amd 6850, 1tb vinyó.
Az új fifa motor már fingatja de elviszi igaz nem 1080pben mint a konzol. Nem ölök már pcbe több pénzt, mert a pc ipar levan szarva. Nem optimaizaljak jól a jatekokat. Mindent portolnak konzolrol. Még a régi motorral sem ment egy 720eus gépen jól a fifa 12, 13. Jóllehet azért éreztem a lagot, mert tvre volt kötve, de fifazni azon jó. Még egy érv a konzol mellett a tv!
Beteszem a lemezt és megy minden ahogy kell(elvileg:-D). Pcn le kell tölteni minden szart, vírust kapsz nem jól fut, tűzfallal szarakodni stb... Ahh öreg vagyok már ehhez de úgy szeretek jatszani ha jól fut és jól iranyithato a játék.:-) Egyedül az fpsek, strategiak jobbak pcn.
Ja és egérrel nem lehet fifazni esetleg billel!!!xD Amúgy eddig azzal jatszottam. Marmint 360as kontrollerrel.
Ha már probaltad mind a kettőt mit gondolsz melyik konzolnak kissebb az input lagja? Erre nem talaltam még tesztet.
Megigered hogy beszamolsz az input lagrol mint ahogy ő tette? [link]
És ez csak egy a sok közül. Az első válaszoló nézd csak mit írt neki. X1on nem érzékelt lagot, jé!!!
Tanulj meg valamit és ez tök mind1 hogy konzol vagy nem konzol. Az üzletemberek, orvosok, eladók K!BASZNAK A NÉPPEL ÚGY AHOGY AKARNAK! Elhitetik hogy valami jobb. Nem minden az aminek látszik. Én úgy látom az eletet, hogy mindenki magának akar jót. Ugye nem gondolod komolyan hogy a konkurens cégek nem dolgoznak össze? Éppen annyival erősebb a ps4, mint amennyivel több a multimedia a x1-ban. Jé, milyen érdekes. Azon áron adják, jé... Ez a üzlet. Ez az amihez neked nincs érzéked és ez az amiért ők milliomosak te meg 2 évig spóroltál, hogy kuldhess nekik pénzt egy "vacakert" cserébe. Ugyan mi a jobüdös túrónak csinálnának két egyforma konzolt?
Nem azert csinálták a japánok a ps4et hogy téged szorakoztassanak. Felejtsd el! Magukat akarják szórakoztatni a te penzeden. Semmit nem csinálnak tökéletesre, ahogy a ps4et sem! Fogadd el, gyengébb az x1 vagy sem lesznek és vannak olyan játékok(MULTIPLATFORM!!!) amik jobban fognak kinézni és ami fontosabb jobban fognak futni, mint ps4en. A készítőkön múlik minden nem a hardveren.
Arról szól az egész történet hogy vedd meg mind a 2 gépet és tudod sokan meg is veszik.
Sajnos nem kolbaszbol van a kerítés. És ez mindenre igaz nem csak a konzolhaborura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!