Xbox ellenesek az alábbi videót mivel magyarázzátok?

Figyelt kérdés

Most veszek egy nextgen konzolt egyenlőre csak a fifa miatt és olvastam ezen az oldalon is hogy inkább a ps mellé állnak. Picit elfogult vagyok mert a fifa xbox párti, de ez a videó akkor is az xboxot igazolja: [link]

A feltöltőnek rengeteg a feliratkozoja és külön ezzel foglalkozik. Kétlem, hogy levette volna a tvn a gammat mikor a ps4es változatból készítette a videót. Savazzátok az xboxot, de aztán nehogy pofára esés legyen a vége. Olyan játékosok véleménye érdekelne elsősorban akik kipróbálták mind a 2 konzolt egy ugyan azon játékkal.

Ha van olyan aki a fifát mind a 2 konzolon kipróbálta azok is megírhatjak a véleményüket. Külön örülnek neki, mivel kedvenc játékom! Grafikai különbségek, melyik konzolon közvetlenebb az irányítás?

2014. szept. 9. 17:01
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Mármint melyik játék szaggat? Azért ez hazugság, ha kipróbáltad, ha nem. Ahanyszor néztem eas jatekbemutatokat az eas youtube csatornajan rendre az xbox gombjait lehetett látni, tehát szamukra az elsőszámú a microsoft. A többire port készül, ami mindig gyengébb!

A másik dolog. A legnagyobb sportsztárok, kikről a játékokat készítik rendre az xboxal jatszanak. Mint rendezvényeket, mint otthonukban(ez twitter kerdeseknel kiderült). A milliomos sportolokrol tudni illik, hogy hatalmas igényük van. Megtehetik és meg is teszik hogy a legjobbat választják. Imadnak játszani ezt vállalják a kemény edzések után jólesik nekik a kockulas. Azt megtudod magyarazni, hogy egy-két kivételt leszámítva mért az xboxon jatszanak, ha azon minden játék gyengébben fut? Hangsúlyozom ismét, imádják a legjobbat vásárolni mindenből!

Itt egy videó a youtuberol amiben a világ legjobb focicsapata a Real Madrid jatekosai az arcukat adják az xbox onehoz!(5.másodpercben büszkén mutogatják)

[link]

Biztos azért mert szaggat nekik a játék. Hagyjuk már a hülyesegeidet. Ők is élvezik a játékot látható a videóban.

2014. szept. 13. 17:50
 22/34 anonim ***** válasza:

Amúgy nem értem milyen választ várnál a kérésedre valami ilyet?:

"OMG IGAZADVAN FUU FIFA COOOOOL PS4-ET AKARTAM VENNI EDDIG DE MOST MÁ XO LESZZZ"

Csak mert ilyet szerintem nem fogsz kapni...

Én egyedül akkor vennék XO-t ha valami olyan játék jönne ki rá ami érdekel, hogy a fifa 1% jobb vagy nem, nem igazgat... és szerintem mást sem...

2014. szept. 13. 20:18
 23/34 A kérdező kommentje:
Fifa Fanatikus vagyok.:-) Ám pst valasztottam volna
2014. szept. 13. 20:59
 24/34 anonim ***** válasza:
Szerinted a nagy sztárok számolgatják az fps-t? Honnan veszed, hogy a legjobbat akarják? Ki dönti el, hogy mi a legjobb. Cristiano Ronaldo szerinted azért játszik Nike cipőben, mert az a legjobb? Nem, azért mert vele van szerződése. Kemény edzések után kockulás, legjobbat akarja bla bla. Egy napi fizetéséből ezer xboxot vehet. Amúgy a Real Madrid USA túráján Carvajal tett fel egy képet amin Playstationön játszanak. akkor most az a legjobb?! A kérdésedre válaszolva, ha egymás mellé teszünk két egyforma tv-t, amin megy a fifa az egyik xbox a másik ps, nem fogod tudni eldönteni, hogy melyik melyk. szóval a kérdésedre a válasz, nincs mit megmagyarázni!
2014. szept. 14. 00:59
 25/34 A kérdező kommentje:
Minden vagyonom rafogadnam arra hogy jól tippelnem meg. Azt a képet megnézném!
2014. szept. 14. 09:39
 26/34 anonim ***** válasza:
Carvajal istagramján még mindig fent van. Nyugodtan nézd meg. Teljesen egyforma mind a kettő. Fogadd el!
2014. szept. 14. 11:26
 27/34 anonim ***** válasza:
2014. szept. 14. 11:33
 28/34 anonim ***** válasza:

[link]

Remélem megnyugszol és nem írogatod tovább a hülyeséget.

2014. szept. 14. 11:37
 29/34 A kérdező kommentje:

A szállodán csak ps volt. XD Peseztek nem fifaztak mert a fifa egy elbutitott iranyithatatlan szutyok lett ps-en.

[link]

[link]

[link]

[link]

Xbox oneon semmi hiba. Ezért adták ki később és sok jó nem várható a teljes jatekban sem. A havi frissitesektol retteghetnek a psfanboyok.

2014. szept. 14. 15:15
 30/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Ha igazi Fifa fan(/fanatikus) lennél (nem konzolkatona xbot jelen helyzetben) nem konzolon játszanád hanem gépen/PC-n (ha nem szereted egérrel akkor egy xbox kontrollerrel). Most az egész úgy tűnik mintha csak arra írtad volna ki a kérdést hogy egy konzolháborút indíts.

Mindkét konzolon állítható a színek erőssége és hasonló kisebb grafikai dolgok. A FIFA nem Xbox párti ezt tisztázzuk le az elején, ha nézted a meccseket (Élő/tv-n közvetített) akkor láthattad hogy a Sony és a Playstation FIFA partner míg a Microsoft és az XBOX nem! [link] oldal alján ott vannak a partnerek. Az hogy valaki a YOU-NOOB-ra valamilyen videót feltölt az nem mérvadó mivel függ hogy milyen körülmények között vette fel. Nem vagyok egyik oldalon se én PC párti vagyok, de az tény hogy a PS4 és az XBOX One közül a PS4 jobb hardverileg. A multi havidíjjas rendszere is jobban tetszik a PS-en, mivel úgyis fizetned kell ha játszani akarsz akkor teljesen mindegy hogy bérled (1+1+1+...+1 évre), de friss játékokat vagy valami no-name indie játékot kapsz örökre, nagyritkán egy jót is hogy ne sírjon a felhasználó. Azt meg hozzá kell tenni hogy a Microsoft elismerte hogy a PS jobb lett*. Konzolt soha nem szabad multiplatform miatt venni mivel összeségében drágább mint egy PC. Konzolt exlusive-ok miatt szoktak venni és jelen állás szerint a PS többet fog kapni, ettől függetlenül lehet számodra jobbak az Xbox-os játékok, de ezt neked kell eldönteni.

Próbáltam mindkét konzolt boltban (AC: Black flag) minimálisan szebb volt a PS és jobban feküdt az új PS kontroler mint az XBOne-é. A sony most nagyon belehúzott a time exlusive és az exlusive-ok tekintetében.

Én mindenféleképpen PC-t ajánlok, de mint független ha konzolt veszel gondolkodj a PS-en. Rengeteg játékot Time exlusive-ba kapsz (Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=MZO40WBNA60)

és rengeteg olyan van ami "Only on PS" lásd Naughty dog (Last of us, Uncharted,...). Hosszú távon ha nem csak FIFA-t akasz játszani akkor jobban jársz PS-el (persze csak akkor ha a PC-t minden áron elutasítod).

*

Our contacts have told us that memory reads on PS4 are 40-50 per cent quicker than Xbox One, and its ALU (Arithmetic Logic Unit) is around 50 per cent faster. One basic example we were given suggested that without optimisation for either console, a platform-agnostic development build can run at around 30FPS in 1920×1080 on PS4, but it’ll run at “20-something” FPS in 1600×900 on Xbox One. “Xbox One is weaker and it’s a pain to use its ESRAM

2014. szept. 14. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!