Xbox ellenesek az alábbi videót mivel magyarázzátok?
Most veszek egy nextgen konzolt egyenlőre csak a fifa miatt és olvastam ezen az oldalon is hogy inkább a ps mellé állnak. Picit elfogult vagyok mert a fifa xbox párti, de ez a videó akkor is az xboxot igazolja: [link]
A feltöltőnek rengeteg a feliratkozoja és külön ezzel foglalkozik. Kétlem, hogy levette volna a tvn a gammat mikor a ps4es változatból készítette a videót. Savazzátok az xboxot, de aztán nehogy pofára esés legyen a vége. Olyan játékosok véleménye érdekelne elsősorban akik kipróbálták mind a 2 konzolt egy ugyan azon játékkal.
Ha van olyan aki a fifát mind a 2 konzolon kipróbálta azok is megírhatjak a véleményüket. Külön örülnek neki, mivel kedvenc játékom! Grafikai különbségek, melyik konzolon közvetlenebb az irányítás?
Szia. Mertem olvastad el teljes egészében a kérdést? Szögezzünk le valamit! Utáltam windowson fifázni mert nem volt közvetlen az irányítás, kesett, lassú volt stb, holott a gépem erős. Ezt akarom kiküszöbölni konzollal. Életemben nem volt még konzolom, de xbox 360as kontrollerrel fifaztam pcn és úgy ropogott a kezemben hogy jaj.... Nem tetszett.
Utalom a microsoftot.(sonyrol nincs még tapasztalatom). Windows=Microsoft, Xbox=Microsoft VISZONT ami okozza a galibát az a következő! Fifa=Microsoft és Sony=Konami! A gyengébbek kedvéért fifa=xbox, sony=pes(ráadásul japók mind ketten). A kérdésben szerepel hogy only fifa miatt kell megjelenesig konzol. Szetvan fikazva az xbox de hogy vegyek úgy sonyt FIFARA, ha a fifa rivalisaval(PES) van partnersegben(ami portolasnal igenis sokat szamithat)? Ha a sony támogatná a fifat nem is lenne kérdés hogy a playstation az én gépem.
Azt meg ne magyarazza meg senki, hogy ez nem így van, mert 1.csempezett fifa menü, mint az xboxban. Pesnel pedig olyan menurendszer mint a playstationnél(még a hangok is ugyan azok) Aki nem hiszi tudja mit csinaljon!:-). @_@ Utánna jártam! Nekem már ott nemtetszett valami hogy gamescomon CSAK xboxal jatszottak fifat(ez a többi rendezvényre is igaz) illetve ha 99%ban xbox gombokat latok gameplayeknel és képeken akkor mire gondoljak? Playstation 4 demo késik a többi platformon már elérhető, mire gondoljak? Biztos azért játszák a világszerte egyik legjobban kelendő és legtöbb bevételt hozó jatekot xboxon mert olyan szar gép. Biztos azert marad le a playstationről, mert azon annyival simabban fut. Na ezért irtam ki a kérdést. Gyerekek jobban, furfangosabban kell utánna nezni nem holmi elhujeskedett gamestar tesztekre kell hivatkozni. Fps jatekokban biztos jobban teljesít majd a playstation, de azt ki nem kulazza le? Számomra fps csak eger és billentyűzettel létezik.
Tabletrol gyorsan írva mit akarsz? Szerintem nincs benne kivetnivaló. Én egy jól fogalmazó úriember vagyok aki mindig megnyeri a maga csatáját. Ül nyugszik!
Üdv.
A 10-esnek van igaza.Kérdező te pedig egy buta,fogalmazni nem tudó fogyatékos szakmunkás cigány vagy,leszel.Egyébként ez a véleményem az xbox one-ról:
Beletettek a ps4be 4xes msaat h laggoljon xD
Szegenyek varhatjak a pest :'( Az úgy is a ps partnere.
És még egy ea-s játék ami Szar psen csak h tényleg bocsánatot kerhessetek tőlem amiért hazugsagokkal ragalmaztok!
Gyerek én nem tehetek róla h jobbak xboxon az eas játékok azt írom amit olvasok nem a buta magyaroktol ahol meg ki se probaltak az xboxot, hanem külföldiektol.
Rendre kiderül, hogy pl. a mindkét konzolon elérhető játékok nagyobb felbontásban és több fps-el futnak Ps4-en, mint Xbox One-on. És igazából nem is ez a legnagyobb különbség.
A Ps4 kapcsán is voltak néhány géppel bajok, de az Xbox One egy műanyaghulladék tele ócska, gyenge alkatrészekkel. Sokaknál a következő hibajelenségek ütötték fel a fejüket: a tápegység zümmög, a lemezmeghajtó kerreg, a ventilátor zajos, valami kerreg-kattog a rostély alatt, kikapcsolt állapotban is elektromos zajt ad ki magából (nem sleep módban, hanem teljesen leállítva) és még számtalan kedves-aranyos hiba az olcsó hardveres részegységek miatt.
Az Xbox One konzol olyan tapintásra, mintha beolvasztott TESCO-s szatyrokból öntötték volna ki!
Mindkettőt volt szerencsém kipróbálni és egy döntés-vásárlás előtt állónak, részrehajlás nélkül a Ps4-et ajánlanám inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!