Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 50. 000 Forintos büdzséből...

50. 000 Forintos büdzséből milyen cuccon érdemes Rapet hallgatni?

Figyelt kérdés
Tekinte hogy Rap, nyilván úgy jó ha letépi az emberről a ruhát, de hát 4x ekkora keretből sem lehet Elég jó felszerelést venni. Kérdésem tehát, hogy milyen erősítőt+ hangfalat keressek, hogyha egy szobában hallgatom a hallgatni valót, és ennél többet nem tudok rááldozni. Vagy egy Genius Fadobozos rendszerre gondoltam, vagy pedig egy régebbi erősítőre+hangfalpárra legalább 2x100 Watt teljesítményen, és 90-95 dB-n. Valami olyasmit szeretnék, mint a Videoton DC 2050E, csak nem tudom azok a hangfalak hány Hz-re vannak hangolva, és én szeretnék lemenni amíg lehet (kb 20-ig). Mit gondoltok róla?
2014. aug. 29. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress használtan egy pár Videoton hangfalat erősítővel, és rakd alacsonyra! Le fogja tépni a gatyádat alacsony hangerőn is.
2014. aug. 30. 13:10
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot! :D Ha megkérhetlek erősítőből egy-kétkonkrét típust meg tudsz nekem nevezni? Azokban nem vagyok otthon sajnos :(
2014. aug. 30. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem konkrétan egy ilyen van mellé, piszkos jó. [link]

Van egy pár ilyenem is: [link] ez talán egy kicsit kevésbé brutális, illetve ez a brutális: [link]

2014. aug. 30. 14:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Valószínűleg egy ilyen erősítőt veszek, és keresek ilyesmi hangfalakat. A környéken van valakinek eladó DC 2050E-je, azokat meg fogom venni, és akkor az erősítő másik 2 csatornájára keresek olyasmit, amit te ajánlottál :D

Köszönöm!

2014. szept. 2. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, hogy a 2050E ilyen rohadt nagy :) Már tudom, melyik ez :) Emlékeim szerint annak van mélye.
2014. szept. 2. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!