Milyen táblagépet érdemes választani?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem veszek egy táblagépet, de nem igazán ismerem az összes márkát. "Kismillió" féle van már.
Szóval a gépet főként játékra, filmnézésre, zenehallgatásra, és wifizésre használnám.
Mint mondottam csak a nagyobb neves márkákat ismerem, ezért kérdezem, hogy hátha van olyan táblagép gyártó cég, amely megbízható és erős táblagépet csinál.
Fontos számomra, hogy jól szoftverezett legyen, nem tudom miért, de mindig a legfrissebb szoftvereket tartom előnyben. Tehát frissíthető legyen.
2014. aug. 25. 15:32
2/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy 50-60e Ft között keresek. :\
2014. aug. 25. 15:39
3/3 anonim válasza:
Best byte-ba van 16ezerért, 23 ezerért, 15 ezerért, 29 ezerért, 28 ezerért, 45 ezerért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!