Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox one vagy ps4, meilyiket...

Xbox one vagy ps4, meilyiket válasszam?

Figyelt kérdés

sziasztok! Nem nagyon értek a konzol gépekhez, régen volt ps1 em de gondolom ez már más világ.

Valaki leírhatná nekem hogy, melyiket érdemesebb meg venni XBOX ONE vagy PS4

Én nem akarok majd eredeti játékokkal játszani hanem torrentről akarom majd letölteni.Nyilván amit netek akarok játszani azt a játékot meg kell venni.

Hogy működik ez meg kell chipelni, vagy flashelni a gépeket, méket hogy ?

Ha gépre letöltöm a játékot , akkor rá kell másolnaom a konzol gépre és indulni is fog ?

2014. aug. 29. 12:00
 1/3 anonim válasza:
PS-hez nem értek, XBOX 360S-em van. Ahhoz hogy le tudj rá tölteni játékot, ki kell chipeltetni a gépet (16000FT környékén van). De ez nem elég, mert kell venni olyan dvd-t és hozzá írót, amivel mind a két oldalára tudsz írni (valami ilyesmit olvastam), mert kevés olyan játék van ami kisebb mint 4,7Gb. Én nem csináltam még ilyet, nem is tervezem, nem hiányzik, hogy a százezer forintos gép tönkre menjen!
2014. aug. 29. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nextgen gépekre nincs törés. Ha tört játékokkal akarsz játszani akkor pc-n kell játszanod
2014. aug. 29. 13:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nextgen konzolokon nincs törés.
2014. aug. 29. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!