Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Autóba HIFI rendszer, milyen?...

Autóba HIFI rendszer, milyen? Többi lent

Figyelt kérdés

Elfogadható áron keresek élvezhető (nem fájdalmas, de eléggé hangos) hangerejű mélynyomót, hozzá passzoló erősítővel.

a keretem kb 30000Ft +-5000

Köszi a segítséget

2014. aug. 19. 01:29
 1/6 Osynho ***** válasza:
Milyen autóba, mid van eddig, milyen zenére?
2014. aug. 19. 09:25
 2/6 A kérdező kommentje:
egy blaupunkt mp3-as van benne, bár szétszedés után láttam, hogy nincs rajta audió kimenet, így abból is kell egy újat szereznem, G astra-ról van szó, gyári hangszórókkal
2014. aug. 19. 09:34
 3/6 A kérdező kommentje:
teljesen vegyes zene, de techno-t biztosan nem fogok hallgatni, inkább rock beállítottságú az ízlésem
2014. aug. 19. 09:35
 4/6 Osynho ***** válasza:

Rca kimenet kelleni fog. Igazából az lenne a legjobb, ha 4 csatornás erősítőt vennél, 2 hídban hajtaná a sub-ot, kettő meg az első szettet (hátsót meg nem használnád), csak ugye a gyári nem valami jó minőségű.

Amennyiben nem sedan az autó, fontolóra venném a zárt ládát, rock zenéhez mindenképpen az való, pontos, feszes, lineáris hang. Ha nem kell nagy erő, akár egy 25cm-es is elég, az egy kisebb ládába is elfér, maradna csomagtartó. Mindenképpen használtat érdemes nézni, mert szűkös a keret.

2014. aug. 19. 09:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, 3 ajtós g astra-ról van szó, én sem szeretném, hogy leredukálja a csomagtartóm méretét, a gyári szett helyett érdemes más hangszórókat néznem? Ha igen, milyet és mennyiért? több részletben gondolkodom beszerezni a hangot, először a mély és az erősítő, majd kicsit később fejleszteném, de nem akarok százezreket beleölni, csak élvezni a zajmentes zenét :)
2014. aug. 21. 10:30
 6/6 Osynho ***** válasza:
Mindenképpen 4 csatornás erősítőt vegyél szerintem, nem nagy felár a 2-eshez képest, ha meg úgyis kábelezel, akkor inkább egy 4-est tegyél be. A gyári hangszórók erősen korlátozottan alkalmasak zenét hallgatni, híradó, időjárás jelentés okés, de a zene az más. És ez vonatkozik a fejegység beépített hoki erősítőjére is, abból rendes hang nem fog kijönni. :) Előre egy komponens szett való (mélyközép az ajtóba, hangváltó és egy magas az A oszlopra, tükörháromszögbe). Astrában talán van is gyári helye). Ha gondolod privátban segítek, ide nem szívesen linkelek. :)
2014. aug. 21. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!