Szerintetek milyen operációs rendszer lenne jó erre a gépre? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Alaplap: Asus P5B
Processor: Intel Core(TM) 2 6300 - 2X 1.86GHZ (64 bit)
Videókártya: Ati Radeon 4600 1GB
Ram: 2GB
Vinyó: SAMSUNG SP2514N ATA Device (250 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
2014. júl. 31. 09:33
1/11 Koplárovics Béci válasza:
Windows 7 Home Premium, Vagy Ubuntu/Linux Mint.
2/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg windows 7 ultimate - et használok , azzal nagyon nem vagyok megelégedve , amit te írtál kiadás az jobb ?
2014. júl. 31. 09:39
3/11 anonim válasza:
Nem az amit az első írt alap verzió a tied 64 bites. Bár felesleges hozzá, ha nem használsz 64 bites programokat (3d programok, vágó, és effektező programok).
Ilyen esetben szimulálni kell a gépnek a 32 bites környezetet, ami levesz a teljesítményéből.
4/11 A kérdező kommentje:
Énis ezt gondoltam amíg rá nem jöttem arra a 32 bit (x86) - os operációs rendszerekkel nincs kibékülve a gépem. Kivétel a windows 8.
2014. júl. 31. 10:02
5/11 Koplárovics Béci válasza:
Az Ultimate-ben van egy rakás olyan dolog, amit 99%, hogy nem használsz ki. Ha jól gondolom netezel és játszol. Arra bőven elég egy Home Premium. Nem tudom, hogy mit értesz az alatt, hogy nincs kibékülve a 32 bites/x86 rendszerekkel a géped, de az kellene rá. 2GB memóriával csak hely és memóriapazarlás a 64 bites rendszer.
6/11 A kérdező kommentje:
Ezt értem alatta: felmegy a windows és 2 perc után tünnek el az adatok , 64 biten nincs ilyen problémám. de a 32 bitből egyedül a windows 8 al nem szórakozik.
2014. júl. 31. 18:41
7/11 anonim válasza:
Mindenképpen 32 bites, a Win8-t nem ismerem, bár van egy gép nálunk, ami arról fut...vannak érdekes dolgok rajta. 2 hónap alatt több fagyást láttam rajta, mint 16 éves Win tapasztalatom alatt bármikor.
De én nem használom, csak az anyázást hallgatom :D
8/11 Koplárovics Béci válasza:
Furcsa jelenség, amit leírsz, valószinűleg egyedi probléma. Ha letöltött Windowsról van szó, akkor szerezz egy másikat, mert az valószínűleg vírusos, vagy hibás.
9/11 A kérdező kommentje:
Több windowsal próbálva más gépen hibátlanul futnak csak ezen a gépen szórakoznak.
2014. aug. 1. 14:08
10/11 A kérdező kommentje:
64 bites os ekkel normálisan fut , a 32 bitből a windows 8 at viszi el.
2014. aug. 1. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!