Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi baja van a tv-mnek? Gyors...

Mi baja van a tv-mnek? Gyors válaszokat légyszi fontos!

Figyelt kérdés
Tegnap este amikor tv-ztem elkedzett a tv egy kicsit recsegni, néha elment a kép, de végülis tudtam tv-zni. Ma bekapcsoltam, kicsit néztem, megint recsegett, majd kikapcsolt, és nem lehet visszakapcsolni. Az áramkörrel nincs baj, a többi abban a konektorban lévő dolog működik. Cserélgettem a helyeket, így se jó. Pedig a kábelek jól vannak bedugva mindenhova. Mi a baj?
2010. jan. 13. 19:18
 1/1 anonim ***** válasza:

.

A recsegés típusa sejtet valamit, ha közben ózonszag is érződik, akkor átüt a nagyfeszültség, ennek meg is felel az általad leírt kikapcsolás is. Ilyenkor nem érdemes próbálkozni, hogy hátha megy, mert ez a legalattomosabb hiba, hisz a nagyfesz bármerre át tud húzni, tönkretéve mindent az útjában, gazdaságtalanná téve a javítást. Általában elöregedő szigetelés vagy sok poros lerakósás segíti elő az ilyen jelenséget. Leszedett hátlappal kevésbé világos helyiségben lehet hogy meg tudod figyelni az átütő ív helyét, ott a sérült szigetelés helyreállításával tudsz egyedül házi módszerekkel segíteni rajta.

.

2010. jan. 13. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!