Lambo96 kérdése:

Gyors válaszokat lécci (? )

Figyelt kérdés

Na az a gondom hogy a mai délutánon a nagy tv kipurcant vagyis csak a képcső (szerintem) mert magától kikapcsolt aztán bekapcsoltam és először ilyen fehér csík jelenik meg majd fehéren villog a képernyő,hang van csak a kép szar.Na az lenne a kérdésem hogy kb. mennyibe kerül egy képcső hozzá?A TV samsung CW-29Z40 82 cm-es

Előrre is köszi

2010. okt. 22. 16:43
 1/4 anonim válasza:
Akár újat is vehetsz a képcső árából, de ezt gondolom amúgy is a szüleid intézik majd, te meg sztem ne kapcsolgasd már a tévét, ne is nyúlj hozzá, mert a végén még megráz ;)
2010. okt. 22. 16:58
 2/4 A kérdező kommentje:

olyan drága lenne egy képcső?:O

Nem egy teljes képernyőre gondoltam hanem egy sima kis képcsőre

És igen a szüleim intézik :D

2010. okt. 22. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy otthon maguknak fogják a képcsövet kicserélni, hanem szervizbe viszik, akkor meg ott úgy is megmondják az árat, és lehet semmi köze az egésznek a képcsőhöz.
2010. okt. 22. 17:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Ne nézzetek már hülyének!!!:@

Nem arra gondoltam hogy majd itthon szétkapják bele az új képcsövet és dobják össze.Én is a szervízre gondoltam de mennyibe kerülne kb.?

Komoly válaszokat szeretnék.-.-"

2010. okt. 22. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!