Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most meddig haggyam tolteni?...

Most meddig haggyam tolteni? Gyors valaszokat szeretnek! (S. 0. S)

Figyelt kérdés
Vettem uj telefont...tegnap delben hagytam lemerulni teljesen es bedugtam...hagytam 16 orat tolteni...regel kihuztam es piszkaltam rajta ezt azt...es most bedugtam USB-n a gepbe hogy tegyek ra ezt azt...es kijelzi hogy toltes...most mit csinaljak??? Most haggyam megint 12 orat v varjam meg mig full feltolt vagy megis mit? koszy elore...
2010. okt. 30. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Feltöltöd és használod. Már kb. 6-7 éve fölösleges a 3x16 óra töltés. Szóval az első alkalomkor fölösleges volt lemerítened és 16 órát tölteni.
2010. okt. 30. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Ahogy a kolléga mondja előttem. A lítium-ionos akkukat nem kell kisütni, meg formázni, épp ellenkezőleg. A li-ion akkuk nem szeretik ha csutkára meríted, viszont a telefon valamennyire védi is, hogy ne is meríthesd kritikus szint alá.

Töltésnél meg hiába hagytad rajta 16 órát, mert ha a telefont úgy érzékeli, hogy feltöltődött, akkor leállítja a töltést...

Röviden: li-ion akkuk igénytelenek, nem nagyon kell velük foglalkozni.

2010. okt. 30. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!