Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nintendo 3ds xl-t vagy simát...

Nintendo 3ds xl-t vagy simát vagy ps vitát (NGP) érdemes venni szerintetek?

Figyelt kérdés
Igazából mindig is akartam egyet igazából a 3ds volt rám a legnagyobb hatással pár éve de a NGP is tetszett, később viszont nagyon háttérbe szorultak ezek az eszközök a okostelefon által :( nem tudom lenne értelme be szerezni egy 3ds-t olyan 30-40k körül van de szerintem ebay-ról lehet olcsóbban ki jővők?

2014. aug. 12. 21:48
 1/4 A kérdező kommentje:
Válaszoljatok nyugodtan b+
2014. aug. 13. 11:46
 2/4 Krisipoke ***** válasza:
8%

Hahahaha PS Vita, jó vicc.

Tehát akkor azt kérdezed, hogy sima 3DS-t, vagy XL-t érdemesebb venni?

Hát, a sima mindenképp olcsóbb, és jár hozzá töltő is (ami az XL-hez nem, de be lehet szerezni), viszont az XL nagyobb, anélkül, hogy a kép rovására menne, inkább átadja a nagygépes hangulatot. Ráadásul elvileg tovább is bírja az aksija, és mivel későbbi modell, felteszem, sok szempontból megbízhatóbb is.

Mindenesetre nekem sima 3DS-em van, és tejesen meg vagyok vele elégedve (kivéve, hogy ritkán úgy dönt, hogy nem működik normálisan az R gomb, illetve hogy a circle pad gumija kezd szakadozni, de ez szó szerint többezer óra játékidő után nem meglepő). Mindkét verziónak megvan az előnye és a hátránya is, nekem pl. kifejezetten tetszik, hogy a sima 3DS hordozhatóbb.

Amúgy ha eBayről veszel, akkor ne Amerikából, mert más a régiókód, így az itthon vásárolt játékokat nem fogod tudni használni rajta. Ha használtan szeretnél venni, inkább javasolom a magyar, hasonló oldalakat, mint a Vatera, olx, vagy jófogás.

2014. aug. 13. 19:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat, és ha külföldi játékokat veszek hozzá akkor az se fog működni?
2014. aug. 13. 20:00
 4/4 Krisipoke ***** válasza:
De igen, feltéve, hogy PAL régiójú játkokat veszel. Tehát Európából nyugodtan bárhonnan, és azt hiszem, még Ausztráliából is lehet. Amerikából és Japánból ne rendelj.
2014. aug. 14. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!