Mi a véleményetek a Nintendo 3ds Xl-ről? Szerintetek érdemes megvenni, tudtok rá jó játékokat aminknek tűrhetőbb a grafikája?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 18:34
1/3 anonim válasza:
Ha fogalmad sincs a rajta lévő játékokról, akkor hagyd a fenébe! Olyan konzolt vegyél, amin érdekelnek a játékok.
2/3 Krisipoke válasza:
Abszolút érdemes, nagyon jó játékok vannak rá. Nem tudom amúgy, hogy nálad mit takar a tűrhető grafika...
De pl. Super Mario 3D Land, Mario Kart 7, Pokémon X/Y, Fire Emblem Awakening, Zelda: Ocarina of Time 3D, Zelda: A Link Between Worlds, Donkey Kong Country Returns 3D, stb, mind nagyon jó játékok, de vannak még rá más elég jók is, pl. Kid Icarus Uprising, New Super Mario Bros. 2, Yoshi's New Island, Animal Crossing: New Leaf, stb.
És akkor még nem is beszéltem a letölthető címekről, a sima DS játékokról (amiket szintén lejátszik), illetve a beépített programokról és minijátékokról.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet utolsó! Meggyőztél , szerintem megveszem.:)
2014. ápr. 14. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!