Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mely játékokat érdemes megvenn...

Mely játékokat érdemes megvenni NINTENDO 3DS-re?

Figyelt kérdés
irnátokk jókat amik megérik az árukat?:) tapasztalatlan vagyok még a 3ds témába

2013. nov. 24. 15:47
 1/2 Krisipoke ***** válasza:

Van jópár :D

A Super Mario 3D Land nekem nagyon bejött. Ha Mario játékot szeretnél, mindenképp ezt ajánlom. A New Super Mario Bros. 2 se rossz, de ez jobb volt. Egyébként most pont van ilyen akció, hogyha a nintendo.co.uk-on november 27 és.. azt hiszem január vagy február 27 között regisztrálod a 3DS-ed egy híresebb játékkal (van lista az oldalon), akkor ezt megkapod letöltős verzióban ajándékba.

A Donkey Kong Country Returns 3D is fantasztikus. Én csak a Wii verzióval játszottam (ez annak egy kicsit kibővített változata), de az egyik legjobb 2D platformer, amihez szerencsém volt.

A Pokémon X/Y, ami egy hónapja jött ki, szintén remek játék. Ha ismered a régebbi Pokémon részeket, akkor itt is hasonlóra számíthatsz, ha nem... akkor is érdemes kipróbálni mindenképp, ha szereted az RPG-ket.

A Mario Kart 7 állítólag elég jó, bár csak a régebbi részekkel játszottam.

A Zelda: Ocarina of Time 3D egy fantasztikus játék, ha nem játszottál az eredetivel. Ugyanakkor pár napja jött ki a Zelda: A Link Between Worlds, ez egy teljesen más stílusú Zelda, és még nem jutottam a végére, de eddig nagyon tetszik.

Az Animal Crossing: New Leafbe is rengeteg órát bele lehet ölni, ha szereted az életszimulátor szerű, nem-feltétlenül-van-célod kategóriájú játékokat.

A Luigi's Mansion 2 is egy elég érdekes kalandjáték, ahol szellemekel kell elkapni, miközben a különbözőbbnél különbözőbb kastélyokban logikai feladatokat oldasz meg, és titkos dolgokat fedezel fel.

A Fire Emblem: Awakening is sok ismerősom szerint egy nagyon jó játék... Én ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy egy korábbi résszel játszottam, az nagyon jó volt, illetve ennek a demója is tetszett. Egy körökre osztott stratégiai játékról van szó.

Ezeket ajánlanám mindenképp a bolti játékok közül, de rengeteg letölthető, nagyon jó játék van mind retro, mind új fronton. Ha azon közül is érdekel, miket ajánlok, szólj. :)

2013. nov. 24. 23:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeket:

Kingdom Hearts 3D

Shin Megami Tensei IV

Tales Of The Abyss

De nyilván ha te másfajta stílusúakat kedvelsz akkor nem biztos hogy neked ezeket érdemes.

2013. nov. 25. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!