Az Iphone 5 mennyivel rosszabb mint egy 5c/5s?
Figyelt kérdés
véleményt szeretnék kérni az iphone 5röl akinek az van legyen szíves írjon választ. egy ismerösöm azt mondta hogy nem éri meg mert nem jó, inkább vegyek 5c-t de nekem az nem tetszik, az 5s meg nagyon drága, szóval maradnék az 5nél de nem tudom hogy megéri-e2014. aug. 4. 05:11
1/5 anonim válasza:
Az 5 ről nem tudok véleményt nyilvánítani , nekem 5C van (fehér ) ,csak dícsérni tudom elfogultság nélkül . A külsejét illetően megoszlanak a vélemények ,de nekem tetszik ,szerintem nagyon szép ,fiatalos kinézete van ,nagyon jól össze van rakva ;-) . [link]
2/5 anonim válasza:
Az 5c teljesen ugyanaz mint az 5 csak műanyag háza van ami elég furcsa hatást kelt az emberben hiszen mégiscsak egy prémium kategóriás telefonról beszélünk... Én az 5c és az 5 közül az 5-öt választanám a fém ház miatt. Az 5s pedig már más kategória, újabb hardver és ahogy mondtad drágább is.
3/5 anonim válasza:
Nekem nincs iPhonom, csak egy ismerősömnek, akinek szinte minden cucca Apple.. Neki jelenleg iPhone 5s telefonja van, de viszont van még egy ismerősöm, akinek iPhone 5c telfonja van. Mindkettőt kipróbaltam, és szerintem nincs különbség, csak annyi, hogy az iPhone 5s-et ujjlenyomattal fellehet oldani. Szerintem mindegy, hogy milyet veszel, az iPhone 4, és 5 között is csak annyi különbség van, hogy az 5-ös példány kb 1 centivel lehet nagyobb.. Szerintem mindegyik menő, és ugyanolyan, szerintem az Apple a legjobb, és a legdrágább telefon, nekem ezért nincs iphonom, pedig szerintem nagyon jó kis készülék!
Remélem sikerrel jársz,és úg, döntesz, hogy az a későbbiekben előnyös legyen!!
Szép napot!
:)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) úgy döntöttem hogy egy Iphone 5öst fogok venni :))
2014. aug. 5. 00:52
5/5 anonim válasza:
Szia! Nam vagyok tisztában az anyagi háttereddel, de azt javaslom hogy inkább költs kicsit többet, és vegyél egy 5s-t!!! 5-ről váltottam 5s-re. Az 5öst is imádtam, de az 5s még jobb!!! Ha semmiképp nem akarsz 5s-t venni, akkor én is az 5-öt ajánlom! Van tapasztalatom 5c-vel is, de szerintem az igazat megvallva egy gagyi sz*r...legalábbis kinézetre...Gondold meg!!! Ja, és az 5ösből nem javaslom a feketét, mert kopik...Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!