Házimozi vélemény?

Figyelt kérdés
Phillips HTD 3510 valamint Orion HT 900 5.1es házimozi kozott vacilalok.. szamitogepre kotve hasznalnam, ezert szinte csak AUX modra lenne szuksegem.. viszont az Orionos utan erdeklodtem, es elvileg aux in modban csak 2.1es hangzast produkal de netudom h miert.. kivancsi lennek h a pbillips is hasonloan mukodik vagy sem.. esetleg tudnatok ajanlani erre celra megfelelo hazimozikat? Minel olcsobb legyen, 20-30 ezer kozott.. elore is nagyon nagyon szepen koszonom a valaszokat :))

2014. júl. 30. 11:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A philips akkor biztos h tudna az 5.1et auxon? Ha optikai kabel nelkul esetleg nem, akor azzal tuti? Mert en csak azzal hasznalnam es eeg gazos lenne ha mindere jo lenne csak arra.nem amre kell.. :D eseleg mivel vagy hogy rudnam kiprobalni mediamaektba h. Szol e 5.1et, a mobilomat megse kothetem ra ahhoz ossze kene szerelni.. nincs rsjta vmi fdltuntetve amivel le lehetne ellenorizni?:)
2014. júl. 31. 22:05
 12/15 Osynho ***** válasza:

[link]

Itt van a leírás, de kérdezd meg a boltban.

Van rajta HDMI, azon is tudja az 5.1-et.

2014. júl. 31. 22:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Oke koszi szepen a sok segitseget ;)
2014. júl. 31. 23:29
 14/15 Osynho ***** válasza:
Szívesen.
2014. júl. 31. 23:46
 15/15 A kérdező kommentje:

Na megvettem a házimozit, egy nap se volt míg kihizták meg vagyok vele elégedve, de! pár dolog van ami aggaszt kicsit.. túl rövidek a kábelei és nem leeht őket cserélni mert bele van forrasztva a hangfalba és nem lecsavarozható a fedele..

ez mg elhanyagolható de elég zajos valamiért de nemtudom miért.. ha nem szól a zene és akát auxon audion vagy rádión vagyok akármilyen hangern.. sistereg szerintem nem valami halkan.. fogalmam sincs h. mitól van és mit lehetne elene tenni, de az ezelőtti házimozim nem sistergett semmit, észre se lehetett venni h. bevan e kapcsolva vagy nincs..

2014. aug. 6. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!