Hogyan cseréjem ki az autórádiót?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy ww golf-ot abba volt 1 kazettás rádió most vettem egy ujjat annak a bekötési rajzán van megadva szinek de a kocsiba tök más szinek vanak pl kék fehérre, piros fehérrel, kék barnával fekete barna . A z ujba pedig tök más sárga,piros,kék,fekete,zöld . hogyan tudnám megoldani mert nem akarom szervizbe vinni
?
2014. júl. 26. 13:15
1/2 anonim válasza:
Szerintem, mivel az új rádióra csak úgy érvényes a garancia, ha szervizbe, vagy ilyen "hifi műhelyben" kötik be, ajánlott elvinni. Jó esetben 3-4000Ft -ból megvan, ennyit csak megér nem ?
2/2 trabi.. válasza:
Szerintem meg csak egy csatlakozo atalakitot kellene szerezni. Gondolom a regi radiohoz is volt csatlakozo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!