Milyen autórádiót illetve hangszòròkat érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Van egy Xsara picasso-m. 6 hangszórós, de csak az ajtóban lévőket cserélném. Kinéztem egy 4x40 W-os és egy 4x53 W-os magnót. Tudásban a gyengébb jobb, de nem tudom mi a különbség hangzàsban. Magára a fejegységre durván 20 ezrem lenne, a 4 hangszóróra 15-20. Mit érdemes néznem? 4x40W elég jó hangszórókkal? És milyen hangszórót vegyek? (Az 5-6. úgy tudom az első ajtòéra van kötve)2013. dec. 1. 01:47
1/5 anonim válasza:
Elég csak az első ajtóra venni,én 10ezerét vettem 2X90 vagy 100wattos MacAudio hangszórót előre és JVC fejegységet ami USB-s és CD-s az olyan 25volt,most nemtudok linkelgetni,mert most jöttem haza hullába :D
2/5 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy mennyi van ráírva a fejre, hanem hogy milyen minőségű.
Ha nem fontos a CD meghajtó, Kenwood KMM-157-et (vagy KMM-257-et) vegyél, jobb minőségű, mint a többi hasonló árú cucc, FLAC-et is tud.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ilyet vegyél : JVC KD-R431/432 ,nekem is ilyen van USB-s,de a CD-t is viszi ha az kell,ilyen 15-16ezerért azért szerintem ne vegyél fejegységet mert ultra gagyi kategória.
4/5 A kérdező kommentje:
Az egyik Lg, a másik Hyundai. Nem a márka érdekel hanem az ár-érték arány. A hyundai-ra 40 hónap garancia van, 3"-os színes lcd kijelző. Ez fogott meg benne, de csak 40-45x4 W-os. Jó lenne kipróbálni de nem láttam még kirakva. Gondolom ha minőségi hangszórót veszek akkor jó lehet. Az előző autómban egy Lg lac2500 volt 2 hangszóróval, elég tisztán szólt még nagy hangerőnél is de nem értek hozzá
2013. dec. 1. 21:58
5/5 anonim válasza:
Ahol a színes kijelző a vevőcsalogató, ott biztos nem kapsz elfogadható hangminőséget (sokszázezer alatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!