Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudtok olyan autórádiót ami...

Tudtok olyan autórádiót ami képes mp3-ban nagyobbakat ugrani tekerésnél és nem 5mp-enként tud csak ugrálni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 13:58
1 2
 1/13 dirtboy ***** válasza:
olyat vegyél amire tudsz rakni telefont vagy ipodot stb és akkor azon oda tekered ahová akarod.
2014. jan. 4. 14:00
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi, de nyilván ezt külső eszköz nélkül akarom.
2014. jan. 4. 19:49
 3/13 A kérdező kommentje:
esetleg olyat ami bluetoothon kapcsolódik, de kábelezgetni nem akarok. viszont ilyet se találtam, ami utána kinyomná a zenét. max telefon kihangosításra lehet őket használni.
2014. febr. 2. 13:17
 4/13 dirtboy ***** válasza:

az enyém is bluetoothos /alpine cde-178bt/ de még nincs beszerelve.

elvileg android és ios kompatibilisek a bt fejek és le tudnak játszani telefonról zenét bár én minőségre törekszek és inkább cd-zgetek mint ilyen levegős megoldással zenéljek.

http://www.youtube.com/watch?v=buopuwWIj3A

persze alap hangszórókkal stb úgy is jó mert akkor nem hallasz különbséget.

2014. febr. 2. 13:27
 5/13 A kérdező kommentje:
na kiváncsi leszek hogy a zenét is lejátsza-e. tesztelted már?
2014. febr. 9. 20:47
 6/13 dirtboy ***** válasza:

elvileg jövőhét folyamán lesz beszerelve,akkor tudom tesztelni.

leírás alapján le tudja játszani a zenét bluetoohon keresztül de ennyi pénzért ezt el is várom még ha nem is úgy fogom használni.

2014. febr. 9. 20:57
 7/13 A kérdező kommentje:
mediamarktban mi egyiken se tudtuk ezt előhozni még a 250 ezer forintoson sem.
2014. febr. 11. 00:30
 8/13 dirtboy ***** válasza:

nem tudom miért

itt az én fejegységem leírása itt is írja hogy zene lejátszásra alkalmas bt-n keresztül

[link]

-termék információ

-Beépített Bluetooth® számos előnye

/A beépített Bluetooth® számos kényelmi szolgáltatást nyújtja önnek: Automata kapcsolódás és telefonkönyv szinkronizálás, egyszerű és gyors Afabetikus keresés a kontaktlistában, hívásfogadás és befejezés, Mikrofon és hangszóróhangerő, Zenekeresés és lajátszási funkciók/

2014. febr. 11. 14:44
 9/13 A kérdező kommentje:
be lett szerelve?
2014. febr. 15. 23:57
 10/13 dirtboy ***** válasza:

el van kezdve,nem sokára indulok vissza és folytatjuk a beépítést.

most nem csak egy fej kerül be hanem egy teljes autohifi rendszer,kicsit idő igényes.

amint ott tartok hogy megtudom nézni meg nézem.

2014. febr. 16. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!