Tudtok olyan autórádiót ami képes mp3-ban nagyobbakat ugrani tekerésnél és nem 5mp-enként tud csak ugrálni?
az enyém is bluetoothos /alpine cde-178bt/ de még nincs beszerelve.
elvileg android és ios kompatibilisek a bt fejek és le tudnak játszani telefonról zenét bár én minőségre törekszek és inkább cd-zgetek mint ilyen levegős megoldással zenéljek.
http://www.youtube.com/watch?v=buopuwWIj3A
persze alap hangszórókkal stb úgy is jó mert akkor nem hallasz különbséget.
elvileg jövőhét folyamán lesz beszerelve,akkor tudom tesztelni.
leírás alapján le tudja játszani a zenét bluetoohon keresztül de ennyi pénzért ezt el is várom még ha nem is úgy fogom használni.
nem tudom miért
itt az én fejegységem leírása itt is írja hogy zene lejátszásra alkalmas bt-n keresztül
-termék információ
-Beépített Bluetooth® számos előnye
/A beépített Bluetooth® számos kényelmi szolgáltatást nyújtja önnek: Automata kapcsolódás és telefonkönyv szinkronizálás, egyszerű és gyors Afabetikus keresés a kontaktlistában, hívásfogadás és befejezés, Mikrofon és hangszóróhangerő, Zenekeresés és lajátszási funkciók/
el van kezdve,nem sokára indulok vissza és folytatjuk a beépítést.
most nem csak egy fej kerül be hanem egy teljes autohifi rendszer,kicsit idő igényes.
amint ott tartok hogy megtudom nézni meg nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!