Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehet már flash elni a ps4-et?

Lehet már flash elni a ps4-et?

Figyelt kérdés
Most gondolkodom a vásárláson és ez fontos tényező lenne.

2014. júl. 2. 11:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%
Pedig látod, hogy lehet.
2014. júl. 2. 12:20
 12/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok értelmi fogyatékos csak feltettem 1 kérdést nem a mellébeszélésre vagyok kiváncsi hogy így meg úgy csak azt kérdeztem lehet e ha ere nem tudtok választ adni akkor ikább ne is írjatok
2014. júl. 2. 12:30
 13/34 A kérdező kommentje:
A torrent is lopás mégis mindenki használ torrent oldalakat.
2014. júl. 2. 12:33
 14/34 Tengor ***** válasza:
12%

#13 a torrent egy technológia, nem illegális. Ha olyan anyagok beszerzésére v. megosztására használod, amire nincs jogod, az már bizony illegális.

Tudod, vásárolhatsz konyhakést, lehet otthon nálad, használhatod zöldségszeletelésre, de az asszony fenyítésére már nem használhatod.

2014. júl. 2. 12:38
 15/34 anonim ***** válasza:
0%

NEM LEHET FLASHELNI.

Most már eltakarodsz végre innen?

2014. júl. 2. 12:39
 16/34 A kérdező kommentje:
Szerintem ennek a vitának nincs értelme úgyhogy inkább hadlyuk és kérdezek k mást tudsz ajánlani ps4 játékokat?
2014. júl. 2. 12:44
 17/34 A kérdező kommentje:
Am én takarodjak én írtam a kérdést te pofáztál bele
2014. júl. 2. 12:47
 18/34 anonim ***** válasza:
0%
Miért vagy még itt?
2014. júl. 2. 13:35
 19/34 anonim ***** válasza:
90%

Túl bunkók vagyok vele...

Nem lehet mindenki apuci/nyuci szeme fénye hogy megkap mindent.

Attól, hogy ellenkezik az elveitekkel nem kell mindjárt fel4elni

---------------------------

Kérdezőnek

Ilyen konzolt nem érdemes venni ha nem tudod fenntartani játékokkal, bár psn+ ra előfizethetsz akkor kapsz hozzá 2-3 játékot.

15e azt hiszem 1 évre

Vegyél ps3 slimet az törhető

2014. júl. 2. 21:34
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is a PS3-at ajánlom, fel is törhető meg minden. Amúgy pedig ez az internet, itt azt lopsz amit akarsz amikor és ahogy tudsz. Pl a torrent-oldalak sem tölthetik fel a filmeket 1/2 évig. Esélyt kell adniuk a moziknak, így nem illegális. Amúgy nem éri meg PS4-et venni, hiszen pár játékból tudnál még egyet. A 3 szerintem támogatva lesz még elég ideig ahhoz, hogy valaki bátran vegyen. Az is törhető ;)
2014. júl. 3. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!