Taker258 kérdése:

Mit vegyek XBOX ONE vagy Playstation 4-et?

Figyelt kérdés
Eddig meg nem volt konzolom,ezert varok minden pozitívumot és negatívumot.
2014. jún. 26. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
PS4
2014. jún. 26. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
használd a keresőt pls
2014. jún. 26. 20:22
 3/5 anonim válasza:
óvatosan, ilyen kérdéseket ne tegyél fel, végtelenrenyúló vita lehet belőle
2014. jún. 26. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Most komolyan, szerinted itt normalis valaszt fogsz kapni, ahol a tobbsegnek havi 100e forint a fizetese? Ne itt kerdezd mert indoklas nelkul kapsz valaszt...
2014. jún. 27. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Mind a két konzolnak megvan a maga előnye és hátránya! Nem akarom részletezni, mert itt még nekem esnek! Jól olvass utána a dolgoknak, alaposan tanulmányozd a képességeiket, a lehetőségeiket, és a játékfelhozatalt! Én is a két konzol között gondolkodom! De a mérleg szerintem az Xbox One felé fog billeni, mert WP-s telóm, van, Win 8.1, plusz előtte is xboxom volt, szeretem a HALO, a Gears of War, és a Forza sorozatokat, így emellett teszem le a voksom majd olyan karácsony környékén!
2014. jún. 27. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!