Mit vegyek inkább?
Figyelt kérdés
Ps vitát vagy asus memo pad hd 7-et?#tablet #Sony #PlayStation #Asus #PS Vita #PlayStation Vita #ASUS MeMO Pad HD 7 #Asus MeMo Pad #Sony PlayStation Vita
2014. jún. 17. 19:17
1/4 Lakod Dezső válasza:
Hát... ha nem tudod eldönteni, elküldheted nekem a pénzt ! :D De amúgy egyiket se volt még lehetőségem kipróbálni, de a PS Vitáról az E3-an kijelentették, hogy komoly játékokat nem nagyon fognak rá készíteni, bár szerintem ha sokat utazol, vagy kirándulsz mind2 megéri. Én a helyedbe PS Vitát vennék, sokan mondják a tabletekre, hogy kár volt megvenni; hamar meguntam... Szóval, nem tudnék a helyedbe dönteni :D
2/4 PawahDani válasza:
Én nem vennék tabletet, ha drága, ha nem, mert nagy fos, ami nem fér el a zsebben, szóval, ha akarod valahova vinni, és mondjuk biciklivel vagy, akkor kell már egy hátitáska, meg hát, olyan mint egy telefon, csak nagyobb, ami gáz. De PS Vitát se vennék legszívesebben, de ha a kettő között kéne választani, akkor fölényesen nyerne a PS Vita.
3/4 anonim válasza:
anyumnak ilyen tabja van nem rossz de nem is jó
én most karácsonyra szeretnék egy PS Vitát, szerintem sokkal jobb mint a tab
4/4 anonim válasza:
Ha, Vitát veszel akkor neked is le írom, hogy csak használtan(mert máshogy már nem kapsz) az 1000es szériából, az még OLED kijelzős és sokkal gyorsabb, mint az újabb generáció! Én meg bántam a 2004 et, pedig még csak egy hete van nálam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!